Volvo

Volvo

Leasing af ny eller brugt Volvo

Overvejer du leasing af en ny eller brugt Volvo? Så er der god grund til at kaste et blik på leasingpriserne. Volvo der er kendt som en af de mest sikre biler på markedet, har de seneste år lanceret en lang række nye spændende modeller. Fælles for dem alle er en attraktiv prissætning, og leasingmarkedet har ikke været nogen undtagelse hos Volvo. Mærket er mere populært end nogensinde før, og kombinationen af attraktive tilbud og smarte nye modeller er gået rent ind hos de afgifts plagede danske bilkøbere. Klik her og se aktuelle Volvo leasingtilbud.


Leasing gør det naturligt at vælge en veludstyret Volvo

Udstyrsniveauet kan variere meget fra bil til bil, og nogle Volvo-ejere vil nok endda mene at en skrabet Volvo ikke er en rigtig Volvo. Som leasingtager skal du ikke bekymre dig om at slå bunden ud af økonomien, blot fordi bilen fyldes godt op med udstyr. Når bilen leases betales der kun en forholdsmæssig del af bilens registreringsafgift og det gør det moderne udstyr mere spiseligt.

Volvos topmodeller, R-Line & Inscription, er rene mesterværker inden for udstyr. Det er normalt en sjældenhed at se de lækre topmodeller på de danske veje, men med leasing er det hele blevet meget nemmere. Som leasingtager betaler du kun forholdsmæssig afgift for den aftalte leasingperiode. Når man kombinerer det med reglerne om afskrivning af udstyr, der efter 8 år nedskrives til fuld afgiftsfrihed. Er vejen til drømmebilen lagt! De lækre topmodeller, R-Line & Inscription, sikre også en fornuftig gensalgsværdi. Så uanset om du træffer beslutningen med hjertet eller med fornuften, er der god grund til at overveje leasing af en veludstyret Volvo.

Leasing af Volvo - ny eller brugt

Kontakt os og hør om leasing af ny eller brugt Volvo. Gode priser og hurtig levering!

 

Leasing af Volvo med attraktivt beskatningsgrundlag

Volvo er en af markedet mest populære erhvervsleasing biler, og det er ikke uden god grund. Foruden de mange fordele ved Volvo moderne, sikre og opdaterede program, står Volvo også stærkt i konkurrencen når man måler på økonomien. Mærket tilbyder nogle af branchens allerbedste beskatningsgrundlag, og det kan betyde mange sparede kroner for firmakunder og private med hang til leasing.

Volvo har i kraft af en aggressiv salgsstrategi været i stand til at vinde markedsandele de seneste par år. Beskatningsgrundlaget har været en af hovedpunkterne i Volvos strategi om en større andel af firmabilsmarkedet. Volvo har således sat flere at de nærmeste konkurrenter skak, med et leasing program der sikre klækkelige rabatter til privat- og erhvervskunder.

Hurtig levering af nyere Volvo med lave kilometertal

Der findes også et stort markedet for lettere brugte Volvoér i udlandet, og det er ikke unormalt at leasing kunder opnår en besparelse ved import af næsten nye Volvoér. Fordelen ved import af en brugt Volvo er foruden den omgående levering. Attraktiv prissætning, stort udvalg, mindre afskrivning, en samlet god driftsøkonomi og et lavere beskatningsgrundlag.

Når vi skal finde attraktive Volvo topmodeller, er det typisk via vores faste samarbejdspartnere og igennem vores tyske datterselskab BICA GmbH i Handewitt. Men vi afsøger alt det samlede marked, det er din sikkerhed for at vi arbejder så bredt som muligt og dermed sikre den rette rådgivning og markedet mest optimale handel. Det er vigtigt at den samlede handel er attraktiv, når vi indkøber et nyt leasingkøretøj. Vi er ikke kun sælgere, vi er i lige så høj grad rådgivere! Det er vores ansvar at du får en god oplevelse, og det er vores ansvar at “handlen” hænger sammen hele vejen rundt. Også når bilen er leveret og leasingaftalen udløbet. Leasingaftalens restværdi skal hænge sammen med dine behov, bilens performance og de aftalte vilkår.

Kontakt os og hør nærmere omkring leasing af ny eller brugt Volvo, få en uvildig rådgivning på dine præmisser.