Motorcykel leasing

Motorcykel leasing

Udlev drømmen med MC flexleasing

MC flexleasing giver mulighed for at udleve den ultimative drøm, uden at betale en urimelig høj forsikringspræmie eller binde kapitalen i en dyr motorcykel.


MC leasing er optimalt til motorcykler i den dyrere prisklasse

MC leasing er et marked i vækst og det primære marked er de lidt dyrere motorcykler, hvor specielt MC flexleasing giver besparelser. Med leasing skal registreringsafgiften kun betales periodevis, når motorcyklen anvendes i løbet af sommerhalvåret. Leasingtager har fordele af en lav kapitalbinding – da førstegangsydelsen kun udgør 30% af motorcyklens pris uden registreringsafgift – og ofte også en konkurrencedygtig pris på forsikringspræmien.

BERG Leasings MC leasingkoncept er specielt tilpasset motorcykler, og her vælger du selv perioden hvor der skal betales registreringsafgift, hvilket typisk er de 6-7 sommermåneder. Når leasingperioden er afsluttet kan motorcyklen releases, såfremt du ønsker at køre en sæson mere på samme cykel. Eller du kan benytte lejligheden til at udskifte motorcyklen, med en model der passer dine behov. Uanset hvad du vælger vil du få det bedste udgangspunkt med MC Leasing, for ved releasing får du en lavere (og konkurrencedygtig) leasingydelse. Vælger du at udskifte motorcyklen vil værditabet være minimalt, sammenlignet med traditionelt salg, for motorcyklen vil efter endt leasingperiode være uden dansk registreringsafgift. MC Touring Club Danmark anbefaler leasing, ved dyrere motorcykler fra cirka kr. 250.000. Fordelene er lav kapitalbinding, penge at spare på registreringsafgiften og et samlet overblik over udgifterne.

Få alverdens muligheder med MC leasing

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi har erfaring med at hjemtage unikke motorcykler til attraktive priser.

 

MC flexleasing er fleksibelt og nemt

Uanset om MC-livet skal prøves for første gang, eller det er den erfarne motorcyklist der overvejer en nyerhvervelse. Er MC flexleasing en attraktiv valgmulighed når motorcyklen skal finansieres. Med leasing har du ikke bundet penge i en dyr registreringsafgift, og det er særligt en fordel hvis motorcyklen skal udskiftes efter en kortere periode.

Det er ikke unormalt at nye modeller, eller ændrede behov, kan få selv den mest loyale motorcykellist til at drømme om en nyerhvervelse. Ofte er udgangspunktet at den eksisterende motorcykel kan sælges til en fordelagtig pris, det er med leasing blevet nemmere da markedet for motorcykler uden registreringsafgift er større og mindre prisfølsomt. Det er således ofte muligt at afhænde MCén uden de store værditab, og derved komme videre til den nye drømme motorcykel uden store tab.

Motorcykel leasing om sommeren

Flertallet af motorcykellister anvender kun MCén i sommermånederne, og derved kan der opnås besparelser ved at afmelde køretøjet om vinteren og lave en sæsonleasing aftale. Derved betales der kun registreringsafgift i sommermånederne og leasingydelserne kan tilpasses dine behov i vintermånederne. Det vil særligt på dyrere motorcyklen være en fordel, at køretøjet af anvendt på denne måde, når køretøjet på ny skal indregistres. For ved releasing, eller betaling af den fulde registreringsafgift, tages der højde for at MCén nu er brugt, og det er ofte således at besparelsen i afgiften opvejer udgiften til leasingaftalen.