Leasing af autocamper

Leasing af autocamper

Leasing af autocamper til hurtig levering

Drømmer du om at hente en autocamper hjem fra udlandet, kan du få et attraktiv tilbud på flexleasing af autocamperen direkte hos BERG Leasing. Vælger du af flexlease autocamperen, betales der kun forholdsmæssig registreringsafgift i den periode du anvender autocamperen. Det er særligt en fordel for dig der anvender autocamperen som fastlægger eller dig som kun anvender autocamperen i sommerhalvåret.


Leasing af autocamper uden overraskelser

Det er nemt at leasing en autocamper! Markedet for autocamper i Tyskland er relativt stort sammenlignet med det danske marked. Derfor afsøger vi som regel det Tyske marked i samarbejder med vores kunde, for derved at opnå det bedste handel til prisen. På de store tyske bilsider, mobile.de & autoscout24.de, udvælger vi de bedste aktuelle autocamper tilbud i samarbejde med kunden. Efter en dialog med sælger og nærmere forhandling hjemtages vognen, ofte er det en proces der kun tager få dage.

I forbindelse med hjemtagelse af autocamperen fra sælger i tyskland, står BERG Leasing for al det praktiske omkring toldsyn og afgiftsberigtigelse hos Motorstyrelsen. Processen tager som regel 14 dage, afhængig af Motorstyrelsens sagsbehandlingstid. Når autocamperen er afgiftsberigtiget kan den umiddelbart efterfølgende overleveres til den spændte kunde.

Det er ikke unormalt at opnå ganske pæne besparelser, og særligt når der er travlhed hos de Danske forhandlere, kan der være en fornuftig besparelse ved at afsøge mulighederne på det store tyske marked for autocampere.

Lad Berg Leasing stå for hjemtagelse af din autocamper

BERG Leasing er uafhængige af mærke interesser, vi samarbejder med vores kunde om det bedste løsning. Vi levere en rådgivning baseret på det komplette marked og vores mission er at oplyse kunden om alle muligheder og sikre at leasingaftalen på autocamperen indgås på et oplyst grundlag og med alle relevante muligheder afdækket.

Flexleasing af autocamper er oplagt

Drømmer du om en autocamper, bør du overveje en flexleasing aftale. Det er oplagt kun at betale registreringsafgift i den periode du anvender autocamperen og når autocamperen skal sælges har du hele verden som marked.

 

Flexleasing af luksus autocamper

Særlig i Danmark er markedet for autocamper begrænset, og det kan derfor være en fordel flexlease dyrere autocamper. Der er ikke så mange afsætningsmuligheder for brugte luksus autocamper i Danmark, sammenlignet med Tyskland. Det er en fordel hvis autocamperen skal byttes til en mindre eller større model efter en årrække.

Når man vælger at lave en flexleasing aftale på en autocamper, vælger man typisk mellem en sæson aftale eller en leasingaftale på 12, 24 eller 36 måneder. Uanset hvilken type leasingaftale man får etableret fra start, er det muligt at forlænge aftalen og/eller ændre aftalen til nye behov. Det er også nemmere at skifte autocamperen, hvis der bliver behov for en større, mindre eller nyere autocamper. Da man ikke har bundet en stor kapital i registreringsafgiften, vil en udskiftning være lettere.

Udlev drømmen med flexleasing af autocamperen

Som oftest kan en flexleasing aftale på en autocamper betale sig, når køretøjet koster over kr. 3-400.000, men det vil afhænge af en konkret vurdering fra vogn til vogn, du kan med fordel kontakte os for en beregning af din autocamper. Økonomisk er flexleasing ofte en fordel, men der er også en vis frihed ved at vælge en flexleasing aftale når man skal erhverve en autocamper. Det er således nemmere at udskifte autocamperen, du får ikke et stort lån i banken og de samlede totale omkostninger til flexleasing aftalen af autocamperen falder i takt med at du anvender autocamperen og markedsprisen falder.

Alt i alt, mange fordele – få ulemper… Ring og hør om din drømme autocamper. Det er billigere end du tror!