Volkswagen

Volkswagen

Leasing af Volkswagen på attraktive vilkår

Overvejer du leasing af en ny eller brugt Volkswagen? Så skal du tage fat i BERG Leasing. Som one-stop-shop fungere vi uafhængigt af specifikke mærke interesser og samarbejder med dig om at finde markedets bedste VW leasingtilbud. Vi håndtere alle aspekter af leasingaftalen internt og derved kan vi sikre at hele aftalens indhold og den udvalgte Volkswagen lever op til markeds højeste standarder.


Leasing af Volkswagen er oplagt til firmabilen

Mange virksomheder ser mod Volkswagen når firmabilen skal indkøbes og det er med god grund. For VW tilbyder et stort og alsidigt firmabils program, der dækker de fleste virksomheders kørselsbehov. Når firmabilen flexleases er det ofte en veludstyret bil der indgår i leasingaftale. Med en Volkswagens udstyrsmodeller R-line og Highline er det muligt at kombinere den fornuftige driftsøkonomi med et sporty udseende og dynamiske køreegenskaber.

Den typisk VW firmabil er Passaten, men den populære Golf er også et godt bud på en attraktiv firmabil. Til medarbejderen med mere begrænset plads behov. Både VW Passaten og VW Golfen fås i udstyrsvarianterne R-Line og Highline, det giver mulighed for at sammensætte bilen med et udstyrsniveau der normalt kun ses hos Audi, BMW & Mercedes-Benz. Volkswagen kan det meste, og ofte til en noget lavere leasingydelse end de førnævnte konkurrenter.

Skal firmabilen bruges som arbejdsplads for håndværkeren tilbyder Volkswagen klassens mest populære kassevogn. Den 6. generation af Transporteren, er en oplagt arbejdshest der kan indgå de fleste arbejdsopgaver. Transport T6érne kan med fordel erhvervsleases hos BERG Leasing og Volkswagens høje kvalitet gør at kassevognen er oplagt til en 60 måneders leasingaftale. Kombinere eventuelt leasingaftalen med en serviceaftale, så har du et komplet overblik og økonomien i hele bilens levetid.

Det komplette firmabil program fra Volkswagen

Volkswagen er klassens duks når det kommer til firmabiler. VW tilbyder en firmabil til alle behov. Få markeds bedste leasingaftale på en Volkswagen hos BERG Leasing.

 

Leasing af Volkswagen med attraktivt beskatningsgrundlag

Volkswagen er populær som firmabil og måske er den del af forklaringen bilens attraktive beskatningsgrundlag. For netop Volkswagen byder på en fornuftig kombination mellem det økonomiske og det følelsesmæssige. Volkswagen kan leveres med pakkerne Highline og R-Line til dig der ønsker noget ganske særligt og har brug for en bil der skiller sig ud i mængden. Men uanset om du vælger en stor eller lille udstyrspakke, vil beskatningsgrundlaget på din Volkswagen være attraktivt sammenlignet med tilsvarende biler fra BMW, Mercedes-Benz & Audi.

Bilens beskatningsgrundlag udregnes på baggrund af bilens indkøbspris uden registreringsafgift og størrelsen af registreringsafgiften. Bilens metalværdi nedskrives i takt med at bilen anvendes og ofte vil bilens registreringsafgift også falde i takt med at bilen bruges og der kommer flere kilometer på bilens speedometer. Vælger du at flexlease bilen for en 12 måneders periode vil dit beskatningsgrundlag reguleres i takt med at bil nedskrives og i takt med at bilens værdi falder løbende. Det giver medarbejderen glæden ved at få genberegnet skatten af fri bil, en gang årligt og virksomheden nyder fordelen af lavere samlede totale omkostninger da bilens registreringsafgift forventes at falde i takt med at bilen anvendes.

Hurtig levering af nyere Volkswagen med lave kilometertal

BERG Leasing er uafhængig af forhandler interesser og vores primære opgave er at servicere kundens behov. Vi finder den bedste bil i forhold til de beskrevne behov, og kan ofte levere nyere brugte biler med lave kilometertal inden for 3-4 arbejdsdage. Ofte indkøbes bilen hos autoriseret Volkswagen forhandler på det store tyske marked i samarbejde med kunden.

Kontakt os og hør nærmere omkring leasing af ny eller brugt Volkswagen, få gratis uafhængig rådgivning hos BERG Leasings leasingkonsulenter.