BMW

BMW

Leasing af ny eller brugt BMW

Overvejer du også leasing af BMW? BMW er garant for dynamiske køreegenskaber, et sporty udseende og som de selv siger det – REN KØREGLÆDE. BMW har et bredt sortiment af biler, så om det skal være en stor og familievenlig stationcar/SUV, en luksuriøs vogn med massere af plads på bagsæderne eller en hurtigt sportvogn, hvor taget kan tages af. Så har BMW en bil til dig.


BMW er sporty køreglæde og kvalitet

Hvis vi skulle fremhæve nogle typiske leasingbiler blandt BMW’s store sortiment, vil vi anbefale deres flotte line up af SUV’er (X-serien) og deres yderst populære 3-serie og 5-serie. Ved X-serien får du en SUV, som er stor og rummelig, men der stadigvæk har gode køreegenskaber. Det er også her vi finder X6’eren, hvilket var den første SUV med en skrånende taglinje (Coupe looket). Den så første gangs dagens lys i 2008 og har siden haft flere opdateringer og fået en lille bror i BMW X4. Både Mercedes og for nyligt Porsche har taget SUV Coupe designet til sig og alle 3 med stor succes.

De andre to, 3-serien og 5-serien, er yderst populære til familier med børn i alle aldre og laves både som traditionel sedan og med større bagagerum, som stationcar. I BMW 3-serien får du den komplette køremaskine. Fint med plads til fire personer, et flot ydre og sportige køreegenskaber, du ikke finder lige i mange andre biler. Helt sikkert et godt valg, hvis du vægter køreoplevelsen højt!

Den nye model af 5-serien ankom i 2017. Det betyder at den så småt begynder at runde de 3 år, som betyder at leasingafgiften falder til 0,5% pr. måned. Dette gør den yderst fordelagtig at vælge på en leasingaftale. Du får den nyeste model, til den laveste sats afgift. Altid et sikkert valg hvis du nyder luksuriøsitet og en sjov køreoplevelse.

Leasing af ny eller brugt BMW

Kontakt os og hør om leasing af ny eller brugt BMW, attraktive priser og hurtig levering.

 

BMW er passion, dynamik og historie

BMW (Bayerische Motoren Werke) startede oprindeligt i 1916, under 1. verdenskrig hvor de producerede fly motorer. Efter krigen gjorde Versaillestraktaten at BMW ikke længere kunne producerer motorer til fly. Derefter begyndte de at producerer motorer til busser, lastbiler og landbrugsmaskiner. I 1923 kom BMW’s første motorcykel på gaden og først 5 år senere i 1929, kom den første BMW bil i produktion. BMW koncernen producerer i dag køretøjer under mærkerne BMW, Mini og Rolls Royce.

BMW har en lang og succesfuld motorsports historik. Specielt inden for Touring klasserne og Formel 1. Den teknologi og viden de får fra motorsporten implementerer de ofte meget vellykket i deres biler til gaden. Det er også disse teknologier og viden som giver BMW’er deres gode køreegenskaber og ofte mere sporty feeling end dens konkurrenter.

Med Flexleasing hos BERG Leasing får du en nem og fleksibel løsning, med overblik over dine omkostninger, så du bare skal koncentrerer dig om at nyde din BMW. Leasing af BMW vinder indpas hos kvalitetsbevidste forbrugere, der søger en samlet bil løsning med en fornuftig driftsøkonomi. Alt sammen muligt med Flexleasing af BMWén uden at gå på kompromis med den økonomiske forsigtighed.