Opel

Opel

Leasing af Opel firmabil

Søger du leasing af en Opel firmabil? Så er der god grund til at læse med her. Opel har i mange år henrykt firmabilisterne og det er med god grund at netop Opel anses for at være det oplagte valg når firmabilen skal fornyes. De moderne og familievenlige Opelér byder på et højt udstyrsniveau og attraktive leasingpriser.


Valg af Opel som firmabil

Står du over for at skulle vælge din næste firmabil. Så har Opel helt sikkert en model der matcher dine behov og ønsker. Skal det være den familie venlige Opel Insignia Sports Tourer, den rummelige SUV Opel Grandland X eller den smarte Opel Astra. Så står BERG Leasing altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige bil og leasing-løsning. Vi hjælper dig igennem hele beslutningsprocessen. Lige fra udvælgelsen af den rigtige model, til du kan kører afsted i din nye bil, fra vores bilhus i Kolding.

Opel har meget at byde på. Du skal vælge en Opel som din næste firmabil, hvis du er ude efter en bil med høj sikkerhed, veludstyret som standard og den nyeste teknologi. Det er bare nogle af de parametre, hvor Opel leder feltet.

Fra symaskiner I Tyskland til biler I hele verden

Opel blev etableret i 1862, hvor de producerede symaskiner, primært til det Tyske marked. Det var først helt fremme i 1898 at Opel startede med at designe deres første bil, hvilket gør dem til en af de ældste bilproducenter i verden. I 1929 blev Opel opkøbt af amerikanske General Motors, der ejede selskabet i næsten 90 år, helt frem til 2017. Hvor Opel igen blev solgt, denne gang til PSA gruppen. Der også ejer mærker som Peugeot, Citroën og DS. I dag sælger Opel hvert år over 800.000 biler på verdensplan.

Opel den familievenlige firmabil

Opel byder på attraktive leasingtilbud og familievenlige firmabiler til lav beskatning.

 

Opels mange titler

Opel har flere gange vundet titler, både på dansk jord og verdensplan for deres biler. Senest vandt de Årets Bil i Danmark og International Car of the Year i 2016, med deres formidable Opel Astra.

Danmark tog Opel til sig

Opel har siden 50’erne været meget populære herhjemme. Modeller som Opel Kadett, Opel Vectra og Opel Astra, er alle nogen vi kender og var i adskillige årtier nogle af de mest solgte i deres klasser. I dag er det deres familievenlige Opel Insignia og den stadig kørende Opel Astra, der drøner rundt i massevis på de danske veje. Det skyldes i høj grad at Opel er rigtig gode til at tilbyde et højt udstyrsniveau i alle deres biler. De udfordre luksusklassen, med massage sæder, Matrix LED forlygter og Head-Up display, hvilket bare er lidt af alt det udstyr de tilbyder i eksempelvis Opel Insignia. Med en Opel firmabil går du ikke ned på komfort og køredynamik, her er de foran deres konkurrenter og du får en bil, hvor du ingen problemer har med at kører land og rige rundt.

Hvilken løsning skal du vælge?

Er du ikke helt sikker på hvilken leasing-løsning der passer bedst til dig? Så kontakt en af vores leasingkonsulenter i dag og lad dem hjælpe dig på rette vej. De sidder altid klar med råd og vejledning, for hvad den bedst løsning til både dig og virksomheden vil være.