Releasing

Releasing

Få en lavere leasingydelse ved releasing af køretøj

Når en leasingaftale udløber, begynder køretøjet et ny liv til lavere pris. Her er der ofte mange penge at spare, uanset om du ønsker at fortsætte eller overtage en eksisterende leasingaftale. Ved releasing genberegnes registreringsafgiften og ydelsen, på baggrund af køretøjets nedskrevne værdi.


Releasing gør leasing fleksibelt

Når man flexleaser sin bil falder snakken ofte på, hvad man skal gøre med bilen når leasingperioden, på eksempelvis 12 måneder, er afsluttet. Restværdien skal måske indfries, eller der skal allerede tages stilling til en ny bil. Trods mulighederne, vælger flertallet ofte en ny releasingaftale, hvor de fortsætter med samme bil til en ny lavere pris.

Efter hver leasingperiode, åbner releasing muligheden for adskillige fordele. For det første, så er bilen nu nedskrevet til en lavere værdi (restværdien) end ved aftalens indgåelse. For det andet, så har du fået kørt nogle kilometer i bilen, samtidig med at bilen er blevet ældre. Det betyder, at den fulde registreringsafgift som danner grundlag for leasingydelsen nu også er mindre. Skulle der endda være sket en lempelse af registreringsafgiften i perioden hvor du har leaset din bil, så vil du også få fuld glæde af denne.

 

Ved releasing lægges der en ny udbetaling. Denne er oftest mindre end ved den foregående leasingperiode. Du vil typisk også opleve en besparelse på den månedlige ydelse, da såvel udgifter til finansiering og registreringsafgift forventes at falde. Din førstegangsydelse (udbetalingen), går til at nedskrive køretøjets restværdi. Det dækker bilens løbende værditab. En sund releasingaftale består af en passende førstegangsydelse, så du er sikret mod ubehagelige overraskelser ved udløb af leasingaftalen.

Releasing giver fleksibilitet idét man helt frit kan vælge leasingperioden – faktisk helt ned til en enkelt måned. Det kan desuden tilbydes ved både privat-, erhvervs- og splitleasingaftaler.

Releasing gør leasingaftalen fleksibel

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

 

Ved releasing får du glæde af eventuelle afgiftsnedsættelser

UI Danmark har vi nogle af verdens højeste registreringsafgifter på biler. Det har i mange år været en gordisk knude, at få registreringsafgiften nedsat – men på de senere års finanslove har en nedsættelse af registreringsafgiften været kutyme. Når man releaser sin bil, så genberegnes registreringsafgiften, idét der er tale om en ny leasingaftale. Når registreringsafgiften genberegnes, så sker det ud fra gældende lovgivning om registreringsafgift, på tidspunktet for genberegningen.

Med andre ord – er der sket en nedsættelse af registreringsafgiften inden genberegningen sker, så vil du som leasingtager, få fuld glæde af denne nedsættelse ved releasing. Det betyder en billigere leasingaftale, og sikrer at leasingaftalen kører efter de nyeste satser for registreringsafgift. Du får altså fuld glæde af, hvis afgiften nedsættes.