Leasing af firmabil

Leasing af firmabil

Leasing af firmabiler med faldende beskatningsgrundlag

Overvejer du en firmabil? Så skal du kontakte BERG Leasing, her kan du få det fulde overblik og relevant rådgivning ud fra dine behov. Når firmabilen skal leases er der mange muligheder, og det komplekse marked for firmabiler kræver en grund rådgivning. Du har sikkert hørt om både splitleasing og traditionel erhvervsleasing. Men kender du forskellen og hvad passer bedst til dit kørselsmønster og dine behov. Ring til os nu, og få omgående svar på alle spørgsmål om firmabils leasing.


Firmabiler til alle behov, hvilket leasingkoncept matcher dine behov?

Er du på jagt efter din næste firmabil, men er i tvivl om hvilket leasingkoncept der bedst passer med dine behov? Fortvivl ikke, der er mange valgmuligheder inden for firmabils leasing og det er som regel enkelt at finde frem til det rette leasingkoncept. Er din firmabil fortrinsvist et arbejdsredskab, du arbejder måske som vagtlæge, sælger eller konsulent, og anvender kun bilen i begrænset omfang privat. Så kunne Splitleasing være en af de muligheder, vi prænsentere for dig som firmabils kunde. Vi tilbyder også traditionel Erhvervsleasing, hvor du anvender bilen som ren firmabil og beskattes i henhold til gældende regler for fri bil.

BERG Leasing er en full-service leasingvirksomhed og foruden at stå for alle leasingaftalens aspekter, håndtere vi også finansiering in-house. Som firmabils kunde, vil du opleve at BERG Leasing har en kort og fleksibel beslutningsproces. Som firmabils kunde får du også glæde af den store fleksibilitet, når bilen skal udvælges. Hvad end du søger en ny eller brugt bil, er vi ikke mærke afhængige og rådgivningen er på baggrund af dine ønsker og behov.

Der er store fordele ved at lease firmabilen

Når firmabilen leases, vil du typisk få et lavere beskatningsgrundlag, sammenlignet med et traditionelt bilkøb. Det giver dig en fordel i det private regi, og virksomheden få ofte fordelen af lavere samlede totale omkostninger. Firmabils leasing giver også virksomheden et nemt økonomisk overblik og faste kendte udgifter i hele leasingperioden. Såfremt virksomheden vælger en operationel leasingaftale. Med en operationel leasingaftale kan virksomheden inkludere samtlige udgifter – inklusive service, dæk og reparationer – i leasingaftalen.

Mange lægger også vægt på enkeltheden og fleksibiliteten i en firmabils leasingaftale. Vælger du en operationel leasingaftale, kan bilen afleveres efter endt leasing, og virksomheden skal ikke bekymre sig om ekstra udgifter i form af værditab og gensalgsværdi. Det er der som udgangspunkt taget højde for i leasingaftalen, og det er kun overkørte kilometer og skader der skal afregnes ved aflevering af bilen.

Ny eller brugt firmabil - det er nemt hos BERG Leasing

Firmabiler til alle behov, hurtig levering og kompetent rådgivning. Fleksible koncepter og levering til både små og store virksomheder.

 

Firmabilen er virksomhedens ansigt udadtil

Når du vælger firmabil, vælger du også virksomhedens ansigt udadtil. Nogle virksomheden har et ønske om at signalere en grøn profil, og så er du måske på jagt efter en Mercedes-Benz C 300 H, hvor bilen elmotor kan reducere brændstofforbruget og sikre en uovertruffen driftsøkonomi. Andre virksomheder har mere fokus på optimale samlede driftsomkostninger, og vælger de mere typiske firmabiler som VW Passat, Ford Mondeo og S-Max. Uanset om din virksomhed ønsker at profilere en grøn profil eller sende andre signaler, handler firmabils leasing om at sikre den bedste og mest optimale løsning for dig og din virksomhed. Man kan kort summere fordelene op til kendte driftsomkostninger, et attraktivt beskatningsgrundlag og alt sammen pakket ind i en nem løsning hvor firmabilen kan udskiftes løbende i takt med at behovene ændres.

Ny eller brugt – der er mange fordele ved at lease firmabilen

Nogle virksomheder foretrække at lease nye firmabiler, og det har selv sagt sine fordele. Vælger virksomheden at lease en ny firmabil, kan leasingarragenementet laves operationelt, og uden efterfølgende resthæftelse for virksomheden. Operationel er ofte at foretrække ved leasing af nye biler, og oftest i firmabilklassen. Det er de traditionelle Ford, VW, Mercedes, Volvo & BMW der løber med den største opmærksomhed i dette segment.

Alternativt tilbyder nogle virskomheder firmabils leasing af brugte biler, det kan være en fordel for både virksomhed og medarbejder. Hvis firmabilen er ældre end 36 måneder, kan du som medarbejder justere bilens beskatningsgrundlag årligt. Det er en markant fordel, da beskatningsværdien ofte er markant lavere allerede fra indgåelsen af leasingaftalen og fordelen bliver større og større år efter år, i takt med den løbende regulering.