Alfa Romeo

Alfa Romeo

Leasing af en charmerende alfa romeo

Drømmer du om leasing af en Alfa Romeo? Det forstår vi godt. Alfa Romeo er for entusiaster utrolig nemme at elske. Med deres charmerende design og italienske rødder gør følelsen helt speciel når du sætter dig bag rattet i en Alfa Romeo.


Leasing af hele alfa romeos modelprogram

Alfa Romeo har 3 modeller i deres program lige nu. Giulietta, den smarte hatchback. Stelvio, den rummelige og sporty SUV. Gulia, den sporty sedan. Alle 3 modeller fås i både benzin og diesel udgaver. Stelvio og Gulia kan begge findes på over 3 år gammel, Det betyder at du betaler den lave leasingafgift, på 0,5%. Hvilket gør dem oplagte og fordelagtige at lease.

Både Stelvio og Gulia har en top of the range udgave, der begge yder 510 HK, med firhjulstræk og kæmper på markeder hvor giganter som Mercedes C63AMG og BMW X3M ellers normalt regerer. Begge biler er også prydet med det legendariske Quadrifoglio (Firkløver) mærke på siden. Der betyder at bilerne er lavet af Alfa Romeo’s sport division.

Jeremy clarkson, top gear & alfa romeo

Alfa Romeo laver biler med sjæl og en fantastisk køreoplevelse. Hvilket også var årsagen til at Jeremy Clarkson, tilbage i Top Gear dagene, sagde ’’Every man with respect for him self, has to have a Alfo Romeo atleast ones in his lifetime’’. Det citat sætter meget godt ord på hvad det er Alfa Romeo kan. Når du sidder bag rattet ved du at der er lagt følelser og tanker bag hver enkelt lille knap, panel eller materiale.

Alfa romeo - bilen alle skal prøve mindst 1 gang

Citat Jeremy Clarkson: Du kan ikke være en sand bilnørd, hvis du ikke har haft en Alfa Romeo.

 

Alfa romeo er sportsvogne og passion

Af Alfa Romeos nyere modeller er både deres 4C og 8C, værd at nævne. Begge 2 er sportsvogne, der er udmærket på deres design og køreegenskaber. Selvom de først blev lanceret i henholdsvis 2011 og 2013 betragtes de af mange, som kommende klassikere. Hvilket også har gjort at prisen har holdt sig stabilt i nu flere år.

Alfa romeo er en fascinerende automobil historie

Alfa Romeo blev etableret i 1910 i Milano, Italien. Tilbage i 1920’erne havde Alfa Romeo en ung racer kører ved navn Enzo Ferrari, der var med til at skabe grundlaget for Alfa Romeo’s nu store racer historie. Det var også Alfa Romeo’s fabrikshold der blev privatiseret af Enzo Ferrari og kom til at hedde Scuderia Ferrari, hvilket var starten på bilmærket Ferrari.

Alfa Romeo blev i 1986 en del af Fiat-koncernen. I slutningen af 90’erne var Alfa Romeo på sit højeste, med bilen Alfa Romeo 156, som vandt prisen International Car of the Year i 1998. Deres salgstal har siden været dalene. Men i 2015, hvor de lancerede Gulia og efterfølgende SUVen Stelvio, har deres salgstal været stigende og Alfa Romeo er nu igen på vej til at ligge hvor de gjorde tilbage i 90’erne.

Når vi finder din næste Alfa Romeo er du i gode hænder. Vi afsøger markedet og hjælper dig med leasing af netop den Alfa Romeo du lige præcis er på udkig efter. Vi tjekker bilen før den hentes hjem og sikrer os at alt er som det skal være. Dette sikre dig en god oplevelse og tryghed når du første gang sætter dig bag rattet i din nye Alfa Romeo. Med Flexleasing hos BERG Leasing får du overblik over dine omkostninger, samt en nem og fleksibel løsning. Så er det bare at nyde sjælen og følelsen som er lagt i hver og en af Alfa Romeo’s biler.