Privatleasing

Privatleasing

Godt kørende uden overraskelser med privatleasing

Privatleasing til de bedste priser med favorable vilkår, så er der ingen vej uden om BERG Leasing. Med vores privatleasing aftale får du budgetsikkerhed og tryghed i hverdagen.


Hvornår er privatleasing attraktivt?

Privatleasing er særligt attraktivt for dig, der ønsker budgetsikkerhed og tryghed i hverdagen. Med privatleasing har du fuldstændig budgetsikkerhed i hele leasingperioden – der kommer ingen overraskende regninger. Ønsker du at skifte bil med jævne intervaller – eksempelvis hvert 2. år eller hvert 3. år – så er privatleasing ideelt. Ved privatleasing skal du ikke skal lægge en stor udbetaling eller bekymre dig om bilens restværdi, når leasingperioden udløber.

Med privatleasing får du kort og godt, økonomisk sikkerhed og frihed til at vælge som det bedst passer dig. Du betaler alene for at bruge køretøjet i leasingperioden – ikke for selve bilen. Samtidig får du en helt ny bil stillet til din rådighed med alt, hvad det indebærer af luksus- og sikkerhedsudstyr, service og vedligeholdelse i hele leasingperioden. Med en leasingaftale hos BERG Leasing A/S får du komfort i dagligdagen, kombineret med økonomisk sund fornuft og ikke mindst en lækker køreoplevelse.

Privatleasing med eller uden restværdi

Uanset om du foretrækker en ny eller brugt bil, har du mulighed for at blive godt kørende uden at gå på kompromis med budgetsikkerheden. BERG Leasing tilbyder leasing af såvel nye som brugte biler, og attraktive garantiforsikringer der sikrer mod ubehagelige overraskelser. Kontakt en leasingkonsulent og lad os præsentere en løsning der matcher dine behov.

Privatleasing betyder alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

 

Privatleasing af brugt bil

Hos BERG Leasing tilknyttes du en personlig leasingkonsulent, der i samarbejde med dig afsøger markedet og finder en brugt bil der matcher dine behov. Flexleasing af brugt bil er attraktiv, særligt når der er tale om veludstyrede biler med lavt kilometertal. Besparelse ligger i nedskrivning af registreringsafgiften, og jo dyrere og jo mere veludstyret den brugte bil er, desto mere vil man opnå i besparelse. Ved leasing af en brugt bil, vil der ikke blive betalt den fulde registreringsafgift til SKAT, og særligt ved biler med høj registreringsafgift vil det være en fordel. Det er ofte også attraktivt at lease bilen, når kørselsbehovet ligger over normalen.

Du har med privatleasing af en brugt bil, alle muligheder åbne. Uanset mærke eller model, kan vi levere brugte kvalitetsbiler med garantiordninger gældende op til 5 år og 175.000 km. Du kan i ro og mag, udvælge bilen under kyndig vejledning fra en uafhængig af mærkeinteresser leasingkonsulent. Det sikre en god kvalitet i bilen, og en bil der matcher behovene.

Privatleasing af ny bil

Ganske som det er muligt at udvælge en god brugt bil og privatlease, er det ligeledes en attraktiv mulighed at privatlease en ny bil. Privatleasing af ny bil, kan kombineres med en serviceaftale hvorved alle udgifter i leasingperioden vil være kendte. Fordelen ved privatleasing af en ny bil, er foruden en attraktiv forholdsmæssig betaling af registreringsafgiften, er adgangen til de gunstige flådepriser der kendetegner leasingselskaberne rabatter.

Ønsker du høre mere om fordelene ved privatleasing, kan du kontakte en leasingkonsulent og få overblik over hvilke muligheder vi kan tilbyde.