Mazda

Mazda

Leasing af en Mazda er det oplagte valg

Leasing af en Mazda, giver dig en bil pakket med ekstraudstyr og et lavt beskatningsgrundlag. Kunne det være noget for dig? Så skal du tage et godt kig på Mazda’s model line-up. I en Mazda får du nemlig et højt udstyrsniveau som standard.


Mazdas modelprogram er oplagt til en leasingaftale

Mazda 6 og Mazda CX-5 er de 2 mest populærere modeller for firmabilisterne. Deres design er moderne, imens motorerne kører fantastisk, om det er landevej, motorvej eller i byen. De andre modeller i Mazda’s katalog er Mazda 2, Mazda 3, Mazda CX-3 og den lavtflyvende Mazda MX-5. Alle veloplagte til leasing, om det er erhverv eller privat.

Leasing af bil under åben himmel siden 1989

Siden 1989 har Mazda produceret deres populære roadster, MX-5. Bilen har siden dens lancering været garant for gode køreegenskaber og design til en lav pris. Den konkurrerer på samme marked som BMW Z4, Mercedes SLK og Audi TT og kan fuldt ud kæmpe med, dog til en lavere pris end dens konkurrenter.

Så hvis du er til lidt sjovt om sommeren under åben himmel, så kontakt os og forhør dig om mulighederne for sæsonleasing af Mazda MX-5.

Mazda er sjove oplevelser til fornuftige penge

Mazda kan tilbyder mange biloplevelser. Fra den åbne himmel til den lækre SUV-oplevelse. Hvor ikke prøve en Mazda, det Japanske mærke har så meget at tilbyde.

 

Fra Japan til hele verden

Mazda blev grundlagt tilbage i 1920 og startede i 1931 med at producerer biler. Hvilket gør det Japanske mærke til en af de ældste bilproducenter i verden. I 1974 købte Ford over 20% af aktierne i Mazda, som var startskuddet på deres omfattende samarbejde. Det var også i midten til slutningen af 70’erne at Mazda lancerede deres modeller 323 og 626. Der begge blev et stort hit i Danmark i en længere årrække. Hopper vi frem til 1993, så blev sidstnævnte model (Mazda 636) kåret til Året Bil i Danmark, hvilket understreger Mazdas store succes på det danske marked. Mazda sælger i dag over 1.200.000 biler på verdensplan.

Med en Mazda er du I sikre hænder

Om det er en Mazda CX-5 eller MX-5 du er på jagt efter, så sidder vores leasingrådgivere klar til at hjælpe dig bedst muligt på vej mod ny bil. Vi hjælper og rådgiver dig igennem hele processen, lige fra udvælgelse af bilen til levering i vores bilhus i Kolding.

Er du selvstændig med egen virksomhed og er i tvivl om det bedst kan svarer sig at privat eller erhvervslease, så spørg os til råds. Vi sørger for at handlen hænger bedst muligt sammen hele vejen rundt. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din fremtidige Mazda. Vi har en løsning der sikre medarbejderne et gunstigt beskatningsgrundlag, uden at gå på kompromis med sikkerheden eller økonomien i virksomheden. Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan din virksomhed nemt kan udvide bilparken med en eller flere Mazda leasingbiler.