Flexleasing

Flexleasing

Bliv godt kørende med flexleasing

Med BERG Leasings flexleasing åbnes døren til drømmebilen, på markedets mest favorable vilkår. Bliv godt kørende på bedste og billigste facon. Søg blandt et stort udvalg af relevante leasingtilbud, i søgefunktion til højre.


Flexleasing sådan virker det

Med flexleasing betaler leasingselskabet kun registreringsafgiften for den ønskede leasingperiode til SKAT og derved kan køretøjet anskaffes uden afgift. Flexleasing betyder at leasingtager får en lavere kapitalbinding og en mindre afskrivning sammenlignet med et traditionelt køb. Det er også en del af årsagen til, at du som leasingtager får en hidtil uset fleksibilitet – med flexleasing har du for eksempel mulighed for at nyde en cabriolet i sommerhalvåret og bytte til en SUV i vintermånederne – eller blot udnytte besparelsen til at køre i en bedre bil hele året rundt.

Hovedreglen er, at jo dyrere bilen er, desto større er besparelsen ved flexleasing. Men der opnås attraktive besparelser allerede fra omkring 300 t. kr., alt efter udstyrsniveau og bilmodel. Går du med overvejelser om ny bil, og er i tvivl om hvorvidt flexleasing er attraktiv for dig, så bør du få lavet en beregning af aftales totale omkostninger. Ved at fokusere på aftalens totale omkostninger kan du vælge den mest fordelagtige model for din biltype.

Går du med overvejelser om leasing af den næste bil, kan du med fordel få belyst fordelene ved flexleasing. Tag kontakt til BERG Leasing A/S, og lad os lave en beregning på en bil der dækker dine behov. Vi er en full-service virksomhed, der tager hånd om bilen fra allerførste udvælgelse, til hjemtagelse og levering af din drømmebil.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder, vi har erfaring i import af de fleste bilmærker til attraktive priser.

 

Flexleasing af veludstyrede biler

Efterhånden som leasing bliver mere populært, opstår spørgsmålet – hvornår kan flexleasing betale sig? Et generelt svar på spørgsmålet er ikke enkelt, da det afhænger af den enkelte sag og bil. Hovedreglen er dog at køres der mange kilometre, vil det som udgangspunkt godt kunne betale sig at flexlease køretøjet. For den afgørende fordel ved flexleasing er at den beregnede registreringsafgift over leasingperioden vil falde i værdi, og værditabet bliver højere jo flere kilometer bilen anvendes.

Det næste der er afgørende, når vi skal vurdere hvorvidt en leasingaftale er gunstig eller ej. Er køretøjets pris og registreringsafgiftens værdi, er afgiften høj vil værditabet også skønnes til at være højt. Derved bliver en leasingaftale attraktiv, for med flexleasing betales en fastsat procentsats, der udregnes ud fra bilens beregnedes handelspris og alder. Hvis den beregnede registreringsafgift er høj, vil du som leasingtager få fordel af faldet i afgift – i takt med at du anvender køretøjet. For leasingselskabet betaler en forudsat beregnet afgift, der ofte er lavere end det reelle værditab.

Det er forskellen mellem den beregnede leasingafgift, der indbetales for at anvende køretøjet i leasingperioden, og faldet i den fulde afgift der gør flexleasing attraktivt. Afgiften falder på køretøjet, mens du som leasingtager har brugsretten og leasingselskabet kun har indbetalt den forholdsmæssigt registreringsafgift. Det er muligt at sammenligne en flexleasing aftale med et traditionel køb, ved at sammenligne købsprisen med leasingaftalens samlede omkostninger inklusiv restværdien, moms og restafgiften.

Flexleasing af din drømmebil

Som oftest kan en leasingaftale betale sig, når køretøjet koster over kr. 3-400.000, men det vil afhænge af en konkret vurdering fra sag til sag, du kan med fordel kontakte os for en beregning af din drømmebil. Men der ses også ofte situationer hvor køretøjet har en noget lavere værdi, og leasing til trods foretækkes som finansieringsform. For med flexleasing er du som leasingtager ikke bundet op på en dyr afgift, der i nogle tilfælde kan være uhensigtsmæssig og gøre videresalg af køretøjet vanskeligt.