Porsche

Porsche

Porsche er unik kvalitet og sporty køreegenskaber

Er du også en af dem, der går med en drøm om at kører en helt særlig bil, drømmen om leasing af en Porsche? Porsches biler tilbyder en unik kvalitet og sporty køreegenskaber i samme pakke. Det er en succesformel der er forfinet og udviklet siden automobilets tidligere start. Mange nikker genkendende og trækker på smilebåndene når en Porsche ruller forbi i trafikken. Den unikke bløde form kendetegner alle Porsches modeller, og går igen og igen gennem alle Porsches modelrækker. Den ikoniske runde form, er i dag synonymet med sublime køreegenskaber, sjov og kærligheden til bilen.


Flexleasing af en Porsche er sund fornuft

Nu kan du bruge flexleasing og BERG Leasing til at finansiere din drømme Porsche – leasing har eksisteret i mange år, men først i de senere år er det blevet mere populært at finansiere sin drømme bil som Porsche via leasing. Med Flexleasing af en Porsche, betaler du registreringsafgiften over tid, i takt med at du nyder bilen. Det gør det markant billigere at eje en Porsche og dermed kan langt flere realisere drømmen om en Porsche i garagen.

Porsche er det ypperste inden for mekanik

Porsche er noget af det ypperste mekanik der er bygget i vores naboland mod syd. Porsche blev grundlagt i 1948 og har siden været synonym med sportsbiler i særklasse. Den første bil fra Porsche var modellen 356, siden kom den ikoniske 911, som stadig produceres i dag, sammen med blandt andet modellerne Boxster, Cayman, Cayenne og Panamera.

Just do it! Lease en Porsche

Hvorfor ikke udleve drømmen? Det er ikke nødvendigvis ufornuftigt at lease en Porsche.

 

Sådan realiserer du Porsche drømmen med en leasingaftale

Uanset om du er til de luksuriøse SUV’er Cayenne og Macan, de kompromisløse og centermotorede Boxster og Cayman eller den store Porsche Panamera med 4+1 sædekonceptet, så vil du opleve at performance og komfort ikke er modsætninger, men at alle Porscher – uanset model – indeholder det sportslige dna fra de oprindelige Porsche 356 og 911 modeller – og Flexleasing er en rigtig god løsning til at realisere drømmen. I Tyskland, hvor der ikke er store afgifter på biler, finder man et langt større udvalg af alle Porsche modellerne end du gør i Danmark – og fordi der ikke er afgift på bilerne i Tyskland, så er bilerne også oftere med alt det lækre udstyr der sjældent findes i Danmark pga. de høje afgifter.

Drømme drives af følelser og har du først forelsket dig i en lækker Porsche, så er det helt naturligt at drømmen overskygger fornuften. Billeder kan være taknemmelige, selvom en Porsche er gennemsyret af kvalitet, så møder vi ofte biler der ikke fremstår lige så flotte i virkeligheden, som de gøre på billeder og i beskrivelser. Hvis du lader os hos BERG Leasing stå for at finde din næste Porsche til Flexleasing, så garanterer vi ikke bare et premium eksemplar, men også en bil med præcis de specs, årgang, farve og det udstyr du ønsker – vi afsøger og gennemtjekker bilen inden vi henter den hjem til dig. Det sikrer at din forelskelse bliver mere end bare en flirt – at din drøm ikke bliver til et mareridt.

Den stærkeste drivkraft i mennesket er drømme – med leasing af en Porsche kan du også føre drømmene ud i livet.