Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz byder på luksus og køreglæde

Overvejer du om leasing af en Mercedes-Benz, er et attraktivt valg til firmabilen? Mercedes-Benz byder på et bredt og konkurrencedygtigt modelprogram inden for firmabil segmentet. Mercedes-Benz mest oplagte firmabil er den ultra populære C-klasse, men E-klassen og den større luksuriøse S-klasse er også populære firmabiler i direktørklassen.


Firmabils leasing af Mercedes-Benz

Det er ikke uden god grund at leasing af en Mercedes-Benz, foretrækkes af flertallet af de danske firmabils kunder. Mercedes-Benz byder på en veldesignet sikker bil med gode køreegenskaber. Og når man kaster et blik på modelprogrammet, efterlades man med indtrykket af at der er en model til enhver lejlighed. Mercedes-Benz har i modsætning til eksempelvis VAG-gruppen ikke satset på en lang række forskellige brands. Mercedes-Benz fokusere kun på eget brand (når bortses fra Smart), og resultatet ses i et af markeds mest omfattende modelprogrammer.

Mercedes-Benz modelprogrammet spænder fra de populære C & E-klasser til de mere eksotiske AMG modeller. Det er således ikke usædvanligt for Mercedes-Benz at lancere deciderede nichebiler midt i deres modelrække. Et eksempel herpå er den smukke Mercedes-Benz S 500 cabriolet, der byder på en eksklusive åben himmel oplevelse.

Mercedes-Benz med attraktivt beskatningsgrundlag

Er firmabilens beskatningsgrundlag et afgørende parameter for dig? Så bør du overveje flexleasing af en Mercedes-Benz der er ældre end 36 måneder. Bilens beskatningsgrundlag vil – når bilen ved leasingaftalens begyndelse er fyldt 36 måneder – beregnes på baggrund af brugsværdien. Det giver en lavere skat af den fri bil og det bliver særligt attraktivt når leasingaftalen på den brugte Mercedes-Benz laves for en 12 måneders periode. Vælger du og din virksomhed at release bilen efter den første leasingperiode på 12 måneder, vil bilen beskatningsgrund herved igen beregnes af den nu lavere markedsværdi. Det sikre at skatte af den fri bil, modsvarer bilens reelle markedsværdi og det er åbenlyst en fordel.

Mercedes-Benz luksus og raffineret køreglæde

Nogle vil sige at Mercedes-Benz er den ultimative firmabil, vi er tilbøjelige til at give dem ret. Mercedes-Benz byder luksus og raffineret køreglæde.

 

Ny eller brugt Mercedes-Benz med garanti

Garanti betyder noget, ikke mindst for trygheden, det er vi opmærksomme på hos BERG Leasing. Det er rart at have et økonomisk overblik og det giver en bil med garanti og et kvalitetsstempel. Og det er også gældende for lettere brugte Mercedes-Benz biler hjemtaget fra Tyskland. Så længe bilen hjemtages med Junge Sterne forsikringsgaranti fra Mercedes-Benz er du sikret mod uforudsetet udgifter, og samtidigt kan du nyde fordelen ved det lave beskatningsgrundlag der følger med en brugt Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz AMG ala Lewis Hamilton style

Fra etableringen i 1967 har AMG optimeret og tunet eksisterende Mercedes-Benz modeller, de er simpelthen kørt direkte af produktionsbåndet i Stuttgart over på fabrikken i Affalterbach for tuning, ombygning og optimering. Denne proces er også årsagen til at Mercedes-Benz AMG modeller leveres med to “fødselsattester” der er således to næsten identiske COC-dokumenter med ved levering af en ny Mercedes-Benz AMG. De senere år er Mercedes-Benz AMG begyndt at bygge deres egne biler, helt fra bunden. Biler der ikke ses i det normale Mercedes-Benz modelprogram. Det startede med Mercedes-Benz SLS AMG modellen og seneste skud på stammen er den nye Mercedes-Benz AMG GT model.

Man kan vel sige at Mercedes-Benz AMG de seneste par år høster erfaring fra Lewis Hamilton og de succesfulde Formel 1 biler. Det er naturlig at erfaringen fra verdens racerbaner materialiserer sig i nye spændende biler hvis formål er at bide skeer med Porsche, Lamborghini og Ferrari. Det er alt i alt spændende ud for Mercedes-Benz og hvis succes fra racerbanerne direkte kan overføres til AMG bilhusene. Så er der noget stort i vente fra den kant.