Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Få en årlig genberegning af beskatningsgrundlaget

Erhvervsleasing er den ideelle løsning, til Jer der vil fokusere energien på kerneforretningen. Erhvervsleasing betyder faste driftsudgifter, en forbedret likviditet og mulighed for årlig reberegning af medarbejderens beskatningsgrundlag.


Optimeret cashflowet med erhvervsleasing

Danske virksomheder har for alvor fået øjnene op for erhvervsleasing, som den seneste årrække har vist en stigende tendens for markedet. Antallet af biler der leases er fordoblet, på blot få år. Udviklingen mærkes også hos BERG Leasing A/S og de aktuelle markedsopgørelser viser at hver anden nye bil, der rullede ud af forretningerne, er med en leasingaftale i handskerummet.

Leasing af biler er populært både som standardkontrakter på de typiske tre år, til de helt korte sæson leasingaftaler, hvor bilen benyttes i en begrænset del af året. Leasing har længe været virksomhedernes foretrukne valg, idet mange virksomheder sætter pris på, at en leasingaftale frigør kapital til andre kerneområder. Det bliver også nemmere at lægge budget når driftsudgifterne er kendt på forhånd. Brug virksomhedens ressourcer til det I er bedst til, og lad os håndtere køretøjerne på en omkostningseffektiv måde.

Kontakt BERG Leasing A/S, for at få et attraktivt tilbud på leasing – eller blot en gennemgang af dine eksisterende leasingaftaler. Vi er eksperter i optimering.

Alverdens muligheder med erhvervsleasing

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan tilbyde erhvervsleasing af alle bilmærker til konkurrencedygtige priser.

 

Erhvervsleasing giver økonomisk overblik

Når virksomheder vælger erhvervsleasing, er det ofte det nemme økonomiske overblik der er afgørende for valget. Med en leasingaftale er aftalens samlede omkostninger kendt fra starten, og det giver budgetsikkerhed og overblik. Endvidere drager man fordel af de velkendt fordele fra flexleasing, hvor virksomheden får fleksibiliteten og de gunstige økonomiske fordele.

Erhvervsleasing vinder indpas hos virksomhederne, uanset om der er tale om rene erhvervsbiler på gule nummerplader eller normale “sælgerbiler” på hvide nummerplader.

Erhvervsleasing er skattebegunstiget

Når virksomheden vælger en erhvervsleasing aftale, vil medarbejderen der benytter bilen opleve at bilens beskatningsgrundlag er særligt attraktivt i forhold til et tilsvarende køb. For erhvervsleasing er skattemæssigt begunstiget, og det er muligt for leasingselskaberne at tilbyde attraktive beskatningsgrundlag på baggrund af attraktivt indkøbspris på bilerne, sammenlignet med biler der sælges på traditionel vis.

Som medarbejder kan du med fordel vælge en erhvervsleasingaftale frem for et traditionelt køb, og på den måde opnå en privat besparelse ved opgørelsen af beskatningsgrundlaget. Reglerne omkring beskatning af værdien af fribil, er indrettet på en sådan måde at det ofte også er en god ide at tilpasse leasingaftalens løbetid efter bilens alder. Det er således muligt at lave en erhvervsleasing aftale med en løbetid på eksempelvis 17, 8 eller 33 måneder, alt efter hvad der passer bedst i forhold til bilens alder.

 

Ved erhvervsleasing er det muligt at release køretøjet, efter udløb af leasingaftalen. Derved kan leasingtager opnå en markant besparelse på både leasingydelsen og beskatningsgrundlaget. Reglerne er således at en bil, der er under 36 måneder gammel, beskattes af nyværdien. Når bilen er ældre end 36 måneder udregnes beskatningsgrundlaget på baggrund af bilens reelle handelspris, det kan give en besparelse, såfremt erhvervsleasingaftalen tilpasses de givne omstændigheder. Er du interesseret i at høre mere om tilpasning af en erhvervsleasingaftale, vores leasingkonsulenter er klar ved telefonen for yderligere rådgivning.