Audi

Audi

Audi raffineret køreglæde og elegant indpakning

Ny bil? Så er det værd at overveje leasing af Audi. Mærket med de fire ringe byder på køreglæde og sikkerhed. Særligt de bil tossede, vil huske på Audis mange succeser på rallybanen med de unikke quattro firehjulstrukne vinderbiler. Audi byder også på elegant luksus og ægte køreglæde, og det er uanset om du vælger at lease en Audi RS6 quattro med rally gener eller søger en velkørende Audi A3.


Flexleasing af audi

AUDI er et af de meget attraktive tyske automobil premium brands – uanset om du søger en ulv i fåreklæder eller en diskret køremaskine, så findes der en model fra Audi’s brede modelprogram, der opfylder dine ønsker.

Alle nyere Audi modeller er oplagt til flexleasing – om det er den lille og lækre Audi A3 cabriolet eller den store og luksuriøse SUV Audi Q7, så kan du med fordel Flexlease en Audi. Meget ofte er det de populære ”firmabiler” Audi A6 eller den lidt mindre Audi A4 med de bomstærke 2.0 eller 3.0 dieselmotorer der efterspørges, men de senere år har også de sporty SUV’er som Q8, Q7, Q5 og Q3, hvor man sidder højt og med et godt udsyn, oplevet en større interesse. Uanset hvilken af modellerne du foretrækker, så er Flexleasing en klar fordel.

Hvis du drømmer om en bestemt Audi og overvejer Flexleasing af en Audi, så tag fat i os hos BERG Leasing – Vi er eksperter i alle Audi modellerne, så sammen med dig finder vi præcis den bil du søger på mobile.de eller autoscout24.de, der er altid mere end 100.000 Audi modeller at vælge imellem i Tyskland, så der er helt sikkert også en bil til dig.

Leasing af audi - den diskrete sportsvogn

Audi til alle formål! Uanset om du ønsker en ulv i fåreklæder eller en diskret køremaskine, har Audis modelprogram appel til de fleste der elsker biler.

 

Audi er både familiebil og superbil

Er du til diskret overlegenhed, så er Audis mest sporty udgaver S og RS modellerne kendte for at forene kraft og overskud med komfort og luksus. Om du søger en stationcar eller en SUV, så findes alle modellerne i performance versionerne S. Er du til mere fart og overskud end S modellerne tilbyder, så kan du vælge RS modellerne – f.eks. Audi RS3, der er bygget på den lille indstigningsmodel Audi A3, skal du have både familien og hunden med på tur, så kan du vælge stationcar modellerne Audi RS 4 og RS 6, det sportsligt coupe design der står på ønskelisten, så findes modellerne Audi TT RS og Audi RS5/RS7 – skal det være helt ekstremt, og har du ikke brug for bagsæder, så skal du vælge den ultimative Audi R8. Audi har med Audi R8 modellen bevist at de er en af de mest sporty bil producenter i premium segmentet. Audi R8 er en ægte SUPER BIL! Audi R8 findes både med V8 og V10 motor, hvor den sidste yder 610 hk med sin 5.2 liters FSI motor. Både V8 og V10 versionerne af Audi R8 er attraktive og oplagte til flexleasing da begge modellerne findes i årgange der er ældre end 3 år, hvilket betyder, at du kan lease din Audi til kun 0,5% i leasingafgift.

Teknologi og sikkerhed I højsædet

Vælger man en Audi til Flexleasing, så er man ikke bare garanteret kvalitet, men også en bil hvor sikkerhed er i højsædet. En nyere Audi er fyldt med udstyr til gavn for både komfort og sikkerhed. Om det er pre sense systemet, der påbegynder nedbremsning, strammer selerne og sågar kan styre bilen i kritiske situationer eller Quattro teknologien (firehjulstræk) der automatisk fordeler imellem 15 %og 85% af trækkræften til for/baghjul, så du er sikret maksimalt vejgreb – så er teknologien med til at sikre både komfort og sikkerhed.