Leasingperioden udløber

Leasingperioden udløber

Når leasingsperioden udløber

Når en leasingperioden udløber, skal du tage stilling til køretøjet nye liv. Ønsker du at fortsætte med at anvende køretøjet, på en ny leasingaftale, kan du vælge at release køretøjet til en ny lavere pris.

Du kan også vælge at betale de fulde registreringsafgift eller få hjælp til at komme af med bilen efter endt leasingperiode. Vores netværk giver de bedste muligheder for at afsætte bilen.


Er din leasingperiode allerede udløbet

Køretøjet må ikke anvendes, når leasingaftalen er udløbet, har har du en leasingaftale der er fristoverskredet er det vigtigt at du omgående kontakter BERG Leasing.

Køretøjet skal tilknyttes en ny leasingaftale, eller afmeldes. Klik her og læs om dine muligheder når leasingperioden udløber.

 

01

Indkomstforhold

Vi ser på en godkendelse til leasing, i en sammenhæng. Således skal indtægten kunne servicere omkostningerne til det ansøgte køretøj.

02

Positiv egenkapital

Gæld er en stor omkostning, og en tung byrde at bære når privatøkonomien skal gå op. Derfor fokuserer vi hos BERG Leasing på, at du som leasingtager, ikke har forbrugsgæld.

03

Køretøjet

Det er relativt nemmere at blive godkendt som leasingtager, hvis der er god sammenhæng mellem det ønskede køretøj og din aktuelle indtægt.

04

Ingen RKI registrering

Er du registreret som dårlig betaler eller har gældsposter i restance, vil du ikke kunne blive godkendt som leasingtager. Vi fokuserer på, at der er positiv likviditet i din økonomi.