Ford

Ford

Leasing af en Ford firmabil

Er du på jagt efter en rummelig og velkørende firma/familiebil? Så er der grund til at læs mere om leasing af en Ford firmabil. Ford satser benhård i firmabils segmentet og modellerne Ford Mondeo og Ford S-Max er populære i firmabilsklassen og det er ikke uden grund. Ford har en evne til at skabe velkørende biler der er nemme at elske, alt sammen pakket ind i en skarp leasingpris.


Ford er innovative mobilitetsløsninger

Ford har siden begyndelsen i 1800-tallet stået for innovation og udvikling af den nyeste teknologi. Faktisk starte Henry Ford allerede som 15-årige, i 1878 med udvikling af en dampmaskine og lige siden har Ford fabrikkerne udviklet og produceret attraktive mobilitetsløsninger til det brede publikum. Siden den autobranchens spæde start er der sket meget og det gælder også Ford. For eksempel er det – modsat den berømte Ford model T – muligt at få bilerne i andre farver end sort.

Ford er i Danmark særligt kendt for de familievenlige og rummelige stationcars. Særligt Ford Mondeo og Ford S-Max er kæmpehit i firmabilsklassen i DK. Ford har for vane at lancere modeller med et højt udstyrsniveau og samtidigt tilbyde attraktive flåde priser på leasing aftalerne. Det er en samlet løsning der går “rent ind” hos firma bilisterne. Ford vinder også point for at levere driftsikre biler, der byder på masser af plads og udstyr til den store familie. Særligt den store Ford S-Max tilbyder en unik løsning med masser af plads, udstyr og op til 7-sæder. Alt sammen kombineret med en attraktiv prissætning.

Leasing af Ford

Ford er det oplagte valg når firmabilen skal være multianvendelig og når det handler om at få mest mulig køreglæde for pengene. Ford tilbyder attraktive flåde priser på de mest populære modeller og målt på det samlede mobilitet billede er der ikke mange producenter der kan matche Fords samlede løsning.

Som leasingtager har virksomheden mulighed for at lade leasingselskabet tage risikoen for værditabet på køretøjet. Det skaber optimale budget betingelser, og lave samlede omkostninger på leasingaftalen. Som medarbejder tilbyder en firmabils leaset Ford en rummelig, velkørende bil med et af branchens laveste beskatningsgrundlag.

Uanset hvilken Ford model i firmabilsklassen du ønsker at lease som din kommende firmabil, bliver du kørende med den nyeste teknologi. Ford er førende inden for automotive innovation og med en ny Ford bliver du budt på al moderne Connectivity, EcoBoost-motorteknologi, FordPass Connect og førerassistentsystemer der hjælper dig sikkert frem hver dag.

Ford byder på familievenlige leasingbiler

Siden automobilets tidlige begyndelse har Ford været frontløber, når det kommer til innovative automobil løsninger til den brede skare. Det gælder stadig her mere end 100 år efter at Henry Ford skabte den ikoniske Ford model T.

 

Ford er også racing historie

Ford har en lang og succesrig racing historie. Ford var i 1950’erne og 1960’erne aggrasive inden for motorsport og i perioden byggede Ford den ikonisk GT40 racerbil. Ford GT40éren have som mission at slå Ferrari og det lykkedes langt hen ad vejen og Ford GT40éren anses i dag for at være en af tiden mest ikoniske racerbiler. Ford udvikling af GT40éren startede da Enzo Ferrari efter lang tids forhandling med Ford afslog et købstilbud. Enzo Ferrari skulle efter sigende være blevet fornærmet over at Ford ikke ville acceptere at Enzo Ferrari fortsat efter handlen, skulle være enerådig direktør i Ferrari. Den magt ville Ford ikke afgive til Enzo Ferrari som ikke kunne se sig selv afgive magten over hans livsværk. Historien fortæller at Ford var forsmået over afslaget fra Enzo Ferrari og byggede Ford GT40éren for at få hævn over Ferrari. Det lykkedes efter flere forsøg og Ford GT40éren vandt således det prestigefyldte Le-mans racerløb fire år i træk fra 1966 til 1969. Det var et stort nederlag for Enzo Ferrari, der trak Ferrari ud af Le-Mans efter at have vundet alle titler fra 1960 til 1965.

Leasing af den sporty og eksklusive Ford

Drømmer du om at lease en Ford sportsbil? Så er flexleasing den oplagte mulighed for at erhverve en spændende bil med historie og dynamik. Uden at det nødvendigvis betyder at al økonomisk fornuft sættes over styr. Flexleasing giver mulighed for at bilen kan anvendes i sommerperioden eller hele året, og samtidigt er fordelen for leasingtager at registreringsafgiften kun betales for leasingperioden. Det er særligt en fordel ved dyrere biler og når bilens samlede totalpris er høj. Som leasingtager er hæftelsen også begrænset til bilens værdi uden registreringsafgift og videresalg er derfor lettere og ofte muligt uden yderligere nedskrivning.