Nissan

Nissan

Firmabils leasing af Nissan

Skal din næste firmabil være en Nissan? Så er der god grund til at læse om alle fordelene ved Nissan firmabils leasing her. Nissan tilbyder et alsidigt firmabils program hvor særligt den familievenlige Nissan Qashqai byder på gode oplevelser og et attraktivt beskatningsgrundlag.


Lidt af Nissans historie

Nissan producerede deres første bil helt tilbage i 1914, dengang under navnet Datsun og vi skal helt frem til 1933, før de begyndte at sælge biler under deres nuværende navn, Nissan. Nissan har siden 1999 været en del af Renault-Nissan-Mitsubushi Allicancen, der samlet gør dem til den fjerde største bilproducent i verden, bag Toyota, General Motors og Volkswagen Gruppen. Nissan er også en af de forreste i udviklingen af fuldt elektriske biler. Deres Nissan Leaf er en af verdens mest solgte elektriske biler. Nissan har lige som mange andre Japanske bilfabrikanter et luksus mærke, hvor de sælger deres highend modeller. Mærket hedder Infiniti og kæmper med i samme marked som BMW, Audi og Mercedes.

Nissan kendt under andet navn

Nissan blev først for alvor kendt i Danmark i 70’erne under navnet Datsun, med biler som Datsun Cherry og Datsun Sunny. I dag går alle modellerne under Nissan navnet og hedder blandt andet Juke, Micra, X-Trail og Qashqai. I sær den sidstnævnte, Qashqai, er meget populær i disse år, hvor SUV modellerne stormer frem. I en Nissan Qashqai kommer du lidt højere op fra jorden, uden at gå på kompromis med komforten. Den har et højt udstyrsniveau som standard, men er man til den helt store udstyrspakke, er det også muligt for relativt få penge. Dette gør den også meget eftertragtet som firmabil, da beskatningsgrundlaget er lavt.

Nissan er også kendt for at blive ved uden mekaniske problemer. Så med din Nissan skal du ikke forvente at tilbringe flere dage i venterummet på værkstedet.

Nissan er komfort, kvalitet og sikkerhed

Nissan er køreoplevelser af alle slags. Fra Nissan Qashqai der byder på storartede familieoplevelser til Nissan GT-R der bider skeer med de hurtigste Ferrarier. Jo Nissan er i særklasse et alsidigt bilmærke.

 

Nissan er synonym med komfort, kvalitet og sikkerhed

Der er flere valgmuligheder når du skal ud og have ny firmabil, men frygt ej. Den mest optimale løsning for dig, er typisk ret enkel at finde frem til. Om det skal være splitleasing, hvor du og virksomheden deler omkostningerne eller en traditionel erhvervsleasing, hvor du bliver beskattet efter reglerne om fri bil. Så har vi, hos BERG Leasing, altid fokus på hvad der bedst kan svarer sig for dig og virksomheden.

Så er du ude efter en bil med fokus på komfort, med et lavt beskatningsgrundlag uden at gå på kompromis med sikkerheden for virksomhedens økonomi? Så har vi den rette løsning til dig. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak omkring din næste Nissan.