Citröen

Citröen

Leasing af Citröen firmabil, hos berg leasing

Overvejer du også leasing af Citröen? Så kan BERG Leasing hjælpe dig med at blive godt kørende med en attraktiv firmabil leasingaftale. Citröen er en populære firmabil, der byder på et smart udseende og gode køreoplevelser. Citröen har et attraktivt sortiment for dig der ønsker en firmabil, med gode køreegenskaber og et attraktivt beskatningsgrundlag. Uanset om du søger en familievenlig stationcar eller en bil fokus på køreoplevelsen eller måske en bil hvor taget kan tages af. Så kan du med fordel vælge en ny Citröen.


Vi hjælper dig med at finde din Citröen

Har du svært ved at vælge eller er du i tvivl om hvilken Citröen du ønsker at lease. Så lad os hjælpe dig med at finde din drømme Citröen, vi søger dagligt mellem +1,6 mio. biler på det tyske marked. Med de mange muligheder for at finde drømmebilen, kan du med fordel lade os bistå dig i arbejdet med at udvælge den bedste Citröen til dine behov.

Uanset om du søger en “open-top” oplevelse i en DS3 eller en arbejdshest i en Citröen Grand Picasso, så skal markedet undersøges grundigt og særligt på det store tyske marked er der mange muligheder for at finde en drømme Citröen. Når vi udvælger leasingbiler i samarbejde med kunderne, søger vi efter unikke dagtilbud der gør leasingaftalen særlig attraktiv. Du kan med fordel vælge en Citröen med få tusinde kilometer på tælleren frem for en helt ny. Eller alternativt vælge en model med et par år på bagen, for derved at opnå det mest optimale beskatningsgrundlag.

Uanset om du vælger en ny eller lettere brugt Citröen er du i gode hænder hos BERG Leasing. Alle vores Citröen biler kan leveres med udvidet garanti dækkende op til 200.000 kilometer. Det er særligt attraktivt for dig der ønsker at lave en længere leasingaftale på en Citröen. Du opnår således en samlet pakke med kendte omkostninger i hele leasingperioden. Det er attraktivt for virksomheden, og det er muligt at strikke leasingaftalen sammen således du som bruger også får et optimalt beskatningsgrundlag og bedste mulige udgangspunkt for skatten af den fri bil.

Citröen har en firmabil til enhver anledning

Citröen byder på dynamisk køreglæde og attraktive priser. Få en Citröen firmabil uden ventetid hos BERG Leasing.

 

Citröen har en lang historie med spændende biler

Citröen er et af autobranchens ældste bilmærker og gennem tiderne har Citröen budt på flere spændende biler og koncepter. Faktisk har de fleste af Citröens biler været unikke i mere eller mindre grad. Hvem husker ikke den klassiske Citröen CX25 der på imponerende vis skulle hæve luftundervognen inden den kunne køre ud på vejene. Eller hvad med den elskede Citröen 2CV der var allemandseje i 80-erne, der charmerede enhver bilist med den vuggende bevægelser under kørslen. Jo Citröen er bestemt et mærke med historie og selv om en Citröen bil i dag er kendetegnet ved en moderne luksus. Er charmen ved Citröen bilerne stadigvæk intakt, der findes vel næppe et bilmærke på markedet med samme appel til brugerne som Citröen. Mærket er elsket verden over og det er ikke uden grund.

Citröen er i dag en del af PSA-gruppen, den store franske bil koncern der samlet set producere tæt ved 20 millioner køretøjer af forskellige brands verden over. Hvert år. Citröen er endvidere kendt for de unikke og rolige diesel-motorer. En del af PSA-gruppens diesel teknologi sælges i øvrigt på licens til så prominente bilmærker som Mercedes-Benz. Så drømmer du om at lease en Citröen firmabil, er god grund til at tro du kommer til at indlede et positivt forhold til din kommende bil. For intet mærke er som Citröen og Citröen prøver ikke at være som andre biler. Det mærkes og det er alle dage været Citröens varemærke.