Leasing

Leasing

Leasing giver dig frihed og en økonomisk fordel

Leasing foretrækkes af flertallet. Det særligt tillokkende er en ofte konkurrencedygtig pris, sammenlignet med traditionel bil finansiering. En leasingaftale er også en fordel for dig der påtænker at skifte bil ofte. Et leasingselskab som BERG Leasing, betaler kun en forholdsmæssig andel af køretøjets registreringsafgift. Derved får du som leasingtager en økonomiske fordel. Leasingselskabet har en lavere kapitalbinding, du får en lavere restværdi hæftelse og ikke mindst trygheden ved ikke at være bundet af et billån der løber over en længere årrække.

Lavere udbetaling

 • Finansering uden registreringsafgift og moms
 • Førstegangsydelse mellem 0 & 30%
 • Lav kapitalbinding
 • Brug likviditeten i virksomheden
 • Individuelt tilpassede løsninger

Sådan giver leasing modellen, dig økonomiske fordele

Den store registreringsafgift på biler, forøger risikoen for uforholdsmæssige store afskrivninger ved gensalg. Særligt hvis bilen sælges få år efter anskaffelsen. Med finansiel leasing binder Du færre penge i køretøjet. Det er særligt en fordel, når bilen skal udskiftes. For det første er det nemmere at sælge køretøjet uden den høje danske registreringsafgift. Men det er også en økonomisk fordel, at den fulde registreringsafgift ikke er betale forud, da leasing modellen genberegner bilens registreringsafgift i forbindelse med releasing eller såfremt køretøjet “betales fri” efter leasingperioden. Den lavere kapitalbinding er også en fordel, da biler traditionelt er et aktiv der nedskrives over tid.

Leasing er som udgangspunkt en fordel når bilen koster mere end 3-400 t.kr. med registreringsafgift. Du bør sammenligne leasingaftalens samlede omkostninger (inklusiv restværdien og registreringsafgiften) med den kontante købesum for en tilsvarende bil.

Leasing er begunstiget med en række skatte- og moms fordele og den samlede købesum for leasingselskabet er således uden moms og registreringsafgift. Dertil kommer en lang række skattefordele for virksomhederne og ikke mindst glæden ved at kende sine omkostninger. Finansiel leasing begrænser endvidere risikoen for værditab ved videresalg eller udskiftning af bilen.

Lavere samlede omkostninger

 • Leasing der tåler sammenligning
 • Laveste omkostninger
 • Laveste kapitalbinding
 • Laveste pris
 • Nemmere gensalg og fordele ved releasing

Leasing giver alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder, vi har erfaring i import af de fleste bilmærker til attraktive priser.

 

Lavere risiko

 • Sund restværdi
 • Hjælp til videresalg
 • Mulighed for releasing
 • Mulighed for stilstandsleasing
 • Mulighed for at købe med afgift

Leasing tilpasset dine ønsker

Selv om du vælger en leasingaftale, næste gang bilen skal udskiftet. Behøves du ikke gå på kompromis med dine bildrømme, eller for den sags skyld gå på kompromis med fleksibilitet. Med finansiel leasing er det nemlig dig, som leasingtager, der udvælger bil, farve, årgang, udstyr, fælge og så videre. Vi arbejder for dig, vores opgave hos BERG Leasing er at være din sparringspartner, din bilrådgiver. Du får ovenikøbet fri kilometer, så du ikke behøves at bekymre dig om ændringer i det kørselsbehov.

Prisen for fleksibilitet og de mange valgmuligheder er, hæftelsen for restværdien ved leasingaftalens udløb. Du kan således sidestille dine valgmuligheder med et traditionelt køb af en brugt bil, du bestemmer. Det er dine behov og ønsker der er i hovedsædet. hos BERG Leasing er vi dine professionelle rådgivere, vores erfaringer skal være din fordel. Vi sikre den bedste handel for dig. Og efter en afdækning af dine konkrete behov, præsentere vi de bedste muligheder på markedet. Alt sammen ud fra din position, vurderet ud fra dine behov og hvad der tjener dig bedst. Vi er ikke sælgere, vores opgave er ikke at sælge en konkret “lagerbil”, vores opgave er en fælles mission med dig som kunde. Missionen lykkedes først når du finder den rette bil, og vi har bistået dig hele vejen gennem bil junglen. Det er således nemt at sige vi er upartiske, for vi samarbejder med stort set alle bilforhandlere. Vi kan levere alt fra en brugt Mercedes-Benz til en ny Citröen. Så hvad passer dig bedst? Det er vores opgave, og den løser vi i samarbejder med dig.