Hyundai

Hyundai

Leasing af din næste Hyundai firmabil

Søger du en stærk og solid firmabil? så skal du se nærmere på firmabils leasing af Hyundai. Hyundai byder på en lang række velkørende firmabiler, der alle opfylder de gængse/typiske firmabils krav. Virksomheden får en stabil og solid partner, der sjældent kommer på besøg hos værkstedet og det er ikke uden grund at Hyundai er blevet garant for solide oplevelser der retter fokus mod det primære transport behov.


Firmabils leasing af Hyundai er tryghed

Hyundai byder på en af branchens mest fordelagtige garantiordninger. Når Hyundai firmabilen leases kan du og din virksomhed fokusere på Jeres arbejdsopgaver uden unødige bekymringer. For med Hyundais 5-årige garanti uden kilometerbegrænsning, skal i ikke bekymre Jer om uforudsete omkostninger til firmabilen. Den attraktive garantiordning er enestående for branchen og appellerer særligt til de virksomheder med et stort kørselsbehov. Nu kan leasingaftalen etableres for en 5-årig periode uden bekymring om udløb af bilens garanti.

Leasing af brugt Hyundai firmabil

Hyundais favorable garantiordning appellerer også fortrinligt til de kunder der ønsker en lettere brugt Hyundai firmabil, med et lavere beskatningsgrund. Med den attraktive 5-årige garantiordning uden kilometerbegrænsning, kan den brugte firmabil leases uden bekymring om eventuelle værkstedsregninger. Alt sammen med anvendelse af de mere lempelige regler for beskatning af brugte biler. Det er således muligt at lease en brugt Hyundai firmabil og få et attraktivt beskatningsgrundlag. Vælger virksomheden en leasingaftale med en løbetid på 12 måneder, kan det lave beskatningsgrundlag ovenikøbet reguleres i takt med bilens værditab en gang årligt. Det er attraktiv for virksomheden som følge af lavere betalinger, og attraktivt for medarbejderen som følge af et fornuftigt udgangspunkt når skatten beregnes af den fri bil.

Hyundai - et oplagt valg til firmabilen

Hyundai byder på køreglæde og høj kvalitet, pakket ind i et elegant design.

 

Hyundai vinder indpas hos de europæisk forbrugere

Flere og flere får øje på Hyundais kvaliteter, og særligt hos de Europæiske forbrugere har Hyundai etableret sig som en markant skikkelse i firmabils segmentet. Det seneste angreb på de traditionelle firmabils mærker, er Hyundai i30 N, som er Hyundais bud på en luksuriøs og sporty bil i Golf-klassen. Bilen byder på en unik og sporty kvalitetsoplevelse, der ikke overgås af nogen i prisklassen. Bilen er et godt eksempel på den “rejse” Hyundai som mærke er ved at tage, der er i stigende grad fokus på sublime køreoplevelser og kvalitet. Chef-ingeniør Albert Biermann har hos Hyundai skabt en ægte “GTI-dræber” og det er igen en modig lancering der bringer fokus på nogle af de kvaliteter man ikke normalt forbinder med en Hyundai firmabil. Men Hyundai er så meget mere end blot fornuftige biler, de både kan og vil levere spændende biler der lever op til Europæernes forventninger om udstyr og køreglæde.

Hvorfor skal firmabilen være kedelig? Vælg en veludstyret Hyundai

Flere af de nye Hyundai firmabiler kan leveres med et meget højt udstyrsniveau, og hvis der sammenlignes med de traditionelle firmabils mærker som Mercedes-Benz, BMW, Audi & Volvo vil man opleve at en firmabil fra Hyundai har meget mere at det sjove udstyr. Det meste kommer endda som standard, og er man særligt krævende kan udstyrslisten udfyldes til relativt beskedne penge.

Så er en Hyundai firmabil det fornuftige valg? Bestemt ja… Men på ingen på det kedelige valg. En Hyundai firmabil kan gøres til lige det du ønsker, og samtidigt med at virksomheden ikke går på kompromis med hverken økonomi eller kvalitet.

Ring til BERG Leasing i dag, og hør hvordan du kan blive godt kørende i en Hyundai firmabil og samtidigt hjælpe din virksomhed til en sund og økonomisk fordelagtig leasingaftale.