fbpx

Sæt farten op, uden at miste overblikket

Bliv godt kørende med flexleasing

Da flexleasing for 10 år siden så småt begyndte at blive udbredt, blev det hurtigt en genvej til sjovere biler, til mere attraktive priser end før. Pludselig var der et reelt alternativ til almindeligt køb – og ikke blot et alternativ, men rent faktisk et billigere alternativ, hvis bilen var oppe i en vis prisklasse. Den genvej er flexleasing stadig den dag i dag.

Leasing er skattemæssigt begunstiget

Med flexleasing åbnes muligheden for at betale registreringsafgiften månedsvist, i stedet for på én gang. Det giver mindre værditab, idét man reelt set ikke afskriver på registreringsafgiften. Yderligere, så skal der finansieres et lavere beløb ved flexleasing end ved køb, hvilket atter igen gør det mere attraktivt. Som instrument til finansiering af dyrere biler, er flexleasing ikke til at komme udenom. Det er sågar så attraktivt, at snakker vi eksotiske biler, så er flexleasing billigere end kontant køb uden finansiering.

Man kan derfor med rette spørge, hvorfor ikke alle med biler i prisklassen kr. 400.000 og derover inklusiv afgift, ikke leaser deres biler? Et nærliggende svar er nok, at leasing kan virke uigennemskueligt for mange.

Hos BERG Leasing kan du sætte farten op, uden at miste overblikket med en flexleasing-aftale.
Fra starten, var det et erklæret mål, at gøre leasing overskueligt og simpelt. Vi ville være i stand til at rådgive omkring – og benytte – de komplicerede afgiftsregler, og servere det på en let og forståelig måde. Hos BERG Leasing, skal du derfor kun fokusere på 3 tal:

 Førstegangsydelsen
Den månedlige ydelse
 Restværdien

Vi forsøger så vidt muligt, at skære alt det overflødige væk, og hos os bliver du aldrig opkrævet fx depositum. Det gør aftalen gennemsigtig og forståelig for alle.

Du kender dine omkostninger fra start til slut, og BERG Leasing er altid behjælpelig med at lave en beregning af de samlede omkostninger. Når leasing holdes simpelt, så er det også let, at sammenligne en leasingaftales pris, med almindeligt køb af samme køretøj.

Leasing giver alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan tilbyde leasing af de fleste bilmærker til konkurrencedygtige priser.

Sådan er leasingaftalen kalkuleret

Når vi snakker om samlede omkostninger ved køb af biler – hvad end vi taler leasing eller finansiering – så er afskrivningen på bilen en af de vigtigste ting, at holde sig for øje. Afskrivningen danner for det første grundlaget for restværdien på bilen når vi snakker leasing – men er også en afgørende faktor i de samlede omkostninger.

Hvad end en bil koster 150.000,- ex afgift og moms, eller 400.000,- inkl. afgift og moms, så er nedskrivningsprocenten den samme. Taler vi om en bil der er 3 år gammel, med et årligt kørselsbehov omkring 25.000 km., så vil afskrivningen normalvist være omkring 25% pr. år.

Når du leaser din bil hos BERG Leasing, så nedskriver du på bilens værdi uden afgift og moms. Hvis vi forudsætter et værditab på 25% så betyder det, at bilen uden afgift og moms til kr. 150.000,- taber 37.500,- i værdi på et år.

Ved samme forudsætninger taber samme bil, inklusiv afgift og moms kr. 100.000,- på et år.

Det giver naturligvis leasing en stor fordel kontra traditionelt køb, idét der ikke nedskrives på bilens moms og registreringsafgift. Leasing er altså skattemæssigt begunstiget kontra køb.

BERG Leasing A/S

Trianglen 8C
DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bergleasing.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM ERHVERVSLEASING? Kontakt os
LEASINGTILBUD