fbpx

Når leasingperioden udløber

Når leasingperioden udløber

Når en leasingperioden udløber, skal du tage stilling til køretøjet nye liv. Ønsker du at fortsætte med at anvende køretøjet, på en ny leasingaftale, kan du vælge at release køretøjet til en ny lavere pris.

Du kan også vælge at betale de fulde registreringsafgift eller få hjælp til at komme af med bilen efter endt leasingperiode. Vores netværk giver de bedste muligheder for at afsætte bilen.

Er din leasingperiode allerede udløbet

Køretøjet må ikke anvendes, når leasingaftalen er udløbet, har har du en leasingaftale der er fristoverskredet er det vigtigt at du omgående kontakter BERG Leasing.

Køretøjet skal tilknyttes en ny leasingaftale, eller afmeldes. Klik her og læs om dine muligheder når leasingperioden udløber.

01.

Releasing

Når du vælger at release et køretøj, drager du løbende fordel af at køretøjet registreringsafgift nedskrives.

02.

Hjælp til videresalg

Vi har et stort netværk af forhandlere, og et indgående kendskab til markedsprisen på leasingkøretøjer. Du kommer derfor ikke til at “stå alene” med restværdien, vi hjælper dig hele vejen.  

03.

Fuld registreringsafgift

Er registreringsafgiften nu faldet til et niveau du synes er passende, kan du betale den fulde registreringsafgift, vi hjælper dig med at konvertere leasingaftalen til en købsaftale med fuld afgift. 

04.

Leasing der kan betale sig

Uanset hvad du vælger, er det vores opgave at sikre at du kommer til at betale mindst muligt for at anvende køretøjet i en given periode. Lad os guide dig gennem autojunglen.

Kontakt os

Trianglen 8C
DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bergleasing.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

Åbningstider


  • Mandag kl. 9:00 – 17:00

  • Tirsdag kl. 9:00 – 17:00

  • Onsdag kl. 9:00 – 17:00

  • Torsdag kl. 9:00 – 17:00

  • Fredag kl. 9:00 – 17:00

  • Lørdag lukket

  • Søndag lukket

Kort om os

BERG Leasing er et dansk familieejet leasingselskab, hvis fornemmeste opgave er at udbyde hurtig og attraktiv finansiering.

Langt størstedelen af henvendelserne til vores kreditkontor, godkendes inden for en time. Som familieejet virksomhed, arbejder vi ud fra en målsætning om at der i alle godkendte leasingsager skal være penge i leasingtagers økonomi til køretøjet og udgifterne dertil.

RING OG BLIV FORHÅNDSGODKENDT Kontakt os
LEASINGTILBUD