fbpx

Leasing af ny bil

Fabriksnye biler til attraktive leasingpriser

Drømmer du om en ny Volvo XC90 ll, det ypperste flagskib spækket med udstyr! Eller anden ny bil med masser af lækkert udstyr, så er der god grund til at overveje en leasingaftale. Med en flådeaftale fra BICA Leasing bliver du godt kørende, uden at sætte økonomien over styr.

Sådan får du mere for pengene med nyvognsleasing

Mange har nok hørt, at leasing bedst kan betale sig ved biler der er over 3 år gamle. Det er imidlertid en sandhed med modifikationer – det er korrekt, at den afregnede forholdsmæssige registreringsafgift til SKAT, er lavest når køretøjet er over 3 år gammelt. Men i og med, at en ny bil taber mere værdi end en brugt, så giver det god mening, at der også afregnes en højere sats af registreringsafgift til SKAT, når bilen eksempelvis er fabriksny. Selvom satsen af registreringsafgiften, som betales forholdsmæssigt ved leasing, er højere ved en ny bil, så overstiger værditabet på et fabriksnyt køretøj med fuld afgift den forskel der er i betaling af forholdsmæssig afgift. Udover det, så afskrives der på køretøjets rå metalpris uden moms, og uden registreringsafgift. Så selv med en høj afskrivningsprocent, så afskrives der i kroner og ører markant mindre end hvis køretøjet var købt med fuld afgift. Det betyder, at leasing er billigere end køb.

BICA Leasing A/S har adgang til indkøb af fabriksnye biler fra udvalgte mærker. Vi søger hele tiden, at forhandle de bedste aftaler på plads, som giver os mulighed for skarpe indkøbspriser og rabatordninger. Med denne adgang, får du mulighed for at skræddersy din fabriksnye bil, lige som du ønsker den. Akkurat, som købte du den hos en autoriseret forhandler. Og stadig med den samme garanti. Udover det, så kan vi ved leasing, gøre brug af importørens egne oplyste beskatningsgrundlag – og disse er oftest yderst attraktive.

Leasing af ny bil med fri kilometer

Hos BICA Leasing A/S er der altid fri kilometer i aftalerne, og vi justerer naturligvis restværdien efter dit kørselsbehov. Det sikrer dig mod ubehagelige overraskelser efter endt leasingperiode.
Ønsker du tilbud på en operationel leasingaftale, hvor du blot kan stille bilen hos os efter endt leasingperiode, så tilbyder vi også dette. Ved operationelle leasingaftaler har man desuden altid mulighed for en lav frikøbspris efter endt leasing – eller en attraktiv re-leasing.

Derfor kan leasing af fabriksnye køretøjer betale sig – det giver vished om udgifterne, og der er flere finansieringsmæssige fordele ved leasing, end ved traditionelt køb.

Alverdens muligheder med leasing

Kontakt os og få alverdens muligheder, vi kan tilbyde leasing af de fleste nye biler til konkurrencedygtige priser.

Leasing af ny bil for en kortere periode

Flere benytter sig også af muligheden for at lease en ny bil for en kortere periode. Flere virksomheder efterspørger korttidsleasing til projektansættelser, og til indkøring af nye medarbejdere. Det er som altid muligt at release ved udløb af den første leasingperiode.

Korttidsleasing kan også være en fordel ved brugte biler, kontakt en af vores leasingkonsulenter for nærmere information.

Erhvervsleasing af alle nye biler

Næsten uanset din virksomheds firmabils politik, kan leasing være en oplagt mulighed. Leasing giver særligt en fordel for medarbejderen med hensyntagen til bilens beskatningsgrundlag. Men erhvervsleasing er også populært for virksomhederne der ønsker at kende omkostningerne frem i tiden.

BICA Leasing Danmark A/S

Trianglen 8C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

VIL DU HØRE MERE OM LEASING AF NY BIL? Kontakt os
LEASINGTILBUD