fbpx

Kvalitetsbiler med garanti

Brugte kvalitetsbiler med teknisk forsikring

Når du leaser bil hos BERG Leasing A/S, har du vished for, at vi altid forsøger at finde den bedste bil med den bedste garantiordning. Vi sikrer kvalitetsbiler med garanti.

Leasing af bil med garanti

En leasingaftale er som udgangspunkt ikke omfattet af købeloven, du er derfor som leasingtager ikke omfattet af de normale garantiregler. Det betyder at du som kunde i en ny eller brugt leasingbil, ikke kan forvente at en reparation på leasingkøretøjet er dækket af en forhandlergaranti. Det er værd at tage med i betragtningen, særligt er det væsentligt at være opmærksom på om leasingaftalen omfatter en anden dækkende teknisk forsikring.

Det er muligt at tegne en teknisk forsikring på køretøjet, der dækker mellem 6 måneder & 36 måneder fra leasingaftalens start. Nyere køretøjer og visse øvrige leasingkøretøjer, vil være omfattet af fabrikkens normale garanti, men i modsætning til ved køb af bilen. Er udgangspunktet at en leasingaftale ikke er omfattet af en forhandler garanti.

Det er heldigvis sjældent at nyere biler skal på værksted, men uanset hvor sjældent uheldet er ude. Er uforudset udgifter skår i glæden, når den nye bil skal nydes. Det er derfor anbefalesværdigt at bruge de relativt få penge på en teknisk forsikring. For tryghed er en væsentlig del af en sund leasingaftale.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder, vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Kvalitetsbiler med garanti

Hos BERG Leasing A/S bestræber vi os altid på, at finde kvalitetsbiler med garanti. Det ligger os meget på sinde, at sikre både vi og du som kunde, får en god oplevelse med at lease din bil. Som hovedregel anbefaler vi biler med officielle garantiordninger, som eksempelvis Junge Sterne fra Mercedes, eller Porsche Approved.

Ved at hjemtage biler med disse stempler, så sikrer man samtidig, at bilen er gennemgået af det værksted som hæfter for den efterfølgende garanti. Udover det, så betyder det også, at bilerne kommer med kilometergaranti, nyt service, samt altid er løbende serviceret hos autoriseret værksted. Det giver tryghed for både os og vores kunder.

Hvis den bil man ønsker ikke står hos autoriseret forhandler, så kan BERG Leasing A/S tilbyde en garantiforsikring, som kan tegnes på bilen. Garantiforsikringen kan fås både som mekanisk og elektromekanisk – på den måde er man dækket mod uforudsete værkstedsregninger.

Når man leaser en bil af høj kvalitet med garantiordning, så har man vished omkring sit bilbudget fra dag et, og igennem hele leasingperioden.

BERG Leasing A/S

Trianglen 8C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bergleasing.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM FLEXLEASING? Kontakt os
LEASINGTILBUD