fbpx

Hurtig levering af din leasingbil

Vores full-service koncept sikrer en hurtig levering

Hos BERG Leasing A/S er det vigtigt, at kunden får leveret sin nye bil hurtigt. Vi forestår derfor selv hjemtransporten, og kan levere det meste med få dages varsel.

Sådan hjemtager vi din nye leasingbil på rekordtid

Hos BERG Leasing A/S står vi gerne på mål for hurtig levering af din leasingbil. BERG Leasing A/S er en one-stop-shop, hvilket også indebærer, at vi selv håndterer hjemtagelsen af køretøjerne. Ikke blot indkøbet, men selve transporten. Når du bestiller en leasingbil hos BERG Leasing A/S, vil det være en af vores kompetente medarbejdere som henter bilen hjem på autotransporter.

Udover at det giver sikkerhed for, at køretøjet kommer hjem på korrekt vis – så giver det os også mulighed for at levere en hurtig levering af din leasingbil. Vi kan hjemtage alle slags biler og motorcykler med få dages varsel. Vi er nemlig godt klar over, at når man har truffet en beslutning om ny bil, så skal bilen gerne parkeres i garagen hurtigst muligt.

At være en one-stop-shop forpligter. Det gør det fordi, vi selv forestår hele processen omkring hjemtagelsen. Skulle du stå med specifikke ønsker til nogle ting der skal gennemgås på bilen ved afhentning, så ringer vi dig gerne op nå vi står ved bilen. Det giver både dig og os vished for, at bilen er gennemgået på din egen foranledning.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

De nødvendige kompetencer samlet under samme tag

Ofte er det nødvendigt at være beslutningsdygtig, når de rigtige bil kommer til salg på markedet i Tyskland. Vi er garant for at du får en effektiv og god oplevelse, når bilen hjemtages til leasing fra udlandet. Som full-service “one-stop-leverandør” står vi for hele processen inhouse. Det sikre os en effektiv sagshåndtering, både i forbindelse med en hurtig kreditgodkendelse, men også via en effektiv indsats når bilen skal hjem over landegrænsen. Vi kan handle hurtigt via vores Tyske datterselskab, BICA GmbH i Handewitt, og det er ofte nødvendigt når der er fokus på de gode tilbud.

Vi er uafhængig af særlige mærke interesser og andre branchespecifikke afhængighedsforhold. Vi er din rådgiver, fra start til slut. Hvad end du drømmer om en Porsche, Audi, BMW, Mercedes-Benz eller en Citröen så kan du være sikker på at få den rette rådgivning. For vi er uafhængige! Vi står kun til ansvar over for vores kunder.

Når vi siger vi er kundens rådgiver, er det mere end ord. Det forpligter at være kundens mand i autobranchen, men ikke desto mindre er det vores forretningskoncept at være mere rådgiver end sælger. Vi strukturerer vores forretning, så du kan have tillid til vores leasingkonsulenter. Vi arbejder ikke med store varelagre af biler, eller indkøber kampagne modeller for at afsætte aben hos vores kunder. Vi arbejder ud fra en tålmodig kundefokuseret strategi, vi ønsker langvarige kunderelationer. Det bedste udgangspunkt vi kan forestille os, er at levere den rigtige bil til dine behov.

BERG Leasing A/S

Trianglen 8C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bergleasing.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM FLEXLEASING? Kontakt os
LEASINGTILBUD