fbpx

Hjemtagelse af bil

Lad os finde din drømmebil

BERG Leasing A/S er en erfaren partner, når det kommer til at finde og hjemtage lige den bil du drømmer om. Vi forestår hele processen, fra udvælgelsen af bilen finder sted, og til den står leveret på din adresse.

Sådan findes de attraktive brugte biler

Processen med hjemtagelse af bil vil oftest starte med en søgning på fx mobile.de eller autoscout24.de, hvor du som kunde, selv har rig mulighed for at søge med. Hvis ikke vi kan finde det du søger via disse sider hos autoriserede forhandlere, så kan vi gøre brug af vores mere direkte netværk til de forhandlere vi har gode erfaringer med. Det giver os en bredde i søgningen, som er svær at matche. Og det giver adgang til biler, før de sættes til salg. På den måde kan du være på forkant med de bedste biler, og sikre at du får kvalitet for dine sparepenge.

Når bilen er fundet, så vil selve processen omkring hjemtagelsen starte. Du får gavn af vores erfaring – vi ved hvad man skal være opmærksom på, og har nogle grundkriterier opstillet for, hvordan vi sikre at kvaliteten lever op til forventningerne. Ved hjemtagelse af bil, da skal bilen og forhandleren som minimum leve op til:

  1. 1. Fuld historik på køretøjet
  2. 2. Positiv forhandlerhistorik
  3. 3. Maksimalt to tidligere ejere af køretøjet
  4. 4. Forhandler fra kvalitetsmarkeder: Tyskland, Holland eller Belgien

 

Håndplukkende kvalitetsbiler

Disse 4 kriterier skal ses som vigtige grundpiller i processen med udvælgelsen af bilen. På den måde undgår man ubehagelige overraskelser. Som oftest vil bilerne blive hjemtaget med et tjek fra forhandleren – eksempelvis Audi Gebrauchtwagen :Plus. Eller ligefrem en garantiordning der dækker på tværs af landegrænser, såsom Mercedes-Benz´s Junge Sterne koncept. Leveres bilen med en garantiordning der ikke dækker på tværs af landegrænserne, så har vi mulighed for at udvide denne med vores egen garantiordning. På den måde sikrer vi, at både du og vi, får en god oplevelse med processen, når vi skal hjemtage din drømmebil.

Skulle du gå med drømmen om noget mere eksotisk, så har vi også mulighed for at få eksterne eksperter til at besigtige køretøjet, inden det hjemtages. ADAC er den tyske pendant til FDM, og de har mulighed for at sende en mekanikervogn ud og gennemgå køretøjet. De udfærdiger en rapport, så man ved lige præcis hvad det er man får hjem i garagen.

Hjemtagelse af drømmebiler til leasing

Kontakt os og få alverdens muligheder, vi hjemtager alle bilmærker til konkurrencedygtige priser.

BERG Leasing A/S

Trianglen 8C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bergleasing.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

BRUG FOR HJÆLP TIL HJEMTAGELSE? Kontakt os
LEASINGTILBUD