fbpx

Egenfinansieret leasingvirksomhed

Konkurrencedygtig, med fokus på lave omkostninger

Som one-stop-shop kan BERG Leasing A/S tilbyde dig en leasingaftale på markedets bedste vilkår – vi håndterer hele processen fra start og til bilen holder i din garage.

One-stop-leverandør

BERG Leasing A/S har fra dag et, været en dansk ejet og egenfinansiereret leasingvirksomhed. Det har hele tiden været et erklæret mål, at blive ved således. At være en egenfinansieret leasingvirksomhed sikrer nemlig, at virksomheden i højere grad, kan fungere uvildigt, til glæde og gavn for vores kunder. Det giver kort vej rundt internt i organisationen, og kortere beslutningsprocesser giver en mere agil og omstillingsvillig virksomhed. Vi forsøger altid, at være på forkant med udviklingen inden for leasing.

BERG Leasing A/S fungerer som en one-stop-shop og står selv for alt omkring leasingaftalen – det vil sige det finansielle element, samt processen ved SKAT. Vi er godkendt selvanmelder, og kan derfor selv håndtere alt omkring leasing og registreringsafgifter, og indregistrere køretøjer samme dag som de er blevet synet. Det sammenholdt med muligheden for in-house hjemtagelse af køretøjerne gør, at vi kan levere en bil på få dage. Vi er nemlig ikke afhængige af eksterne samarbejdspartnere, hvad end det drejer sig om hjemtagelse, ekstraudstyr, eller leasingaftalen.

Står vi i en situation hvor der skal monteres ekstraudstyr – det være sig fx vinterfælge eller anhængertræk – så håndterer BERG Leasing A/S også dette.

Når vi er i stand til at håndtere hver enkelt del af processen in-house, som en one-stop-shop, så giver det tryghed og sikkerhed for dig som kunde. Du er sikker på, at du altid får den samme kompetente rådgivning, hele vejen. Og du er sikker på, at møde medarbejdere der selv kender til hver enkelt del af hele processen omkring leasing – både den de finansielle elementer, og selve håndteringen af køretøjet.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder, vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

BERG Leasing A/S

Trianglen 8 C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bergleasing.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM LEASING? Kontakt os
LEASINGTILBUD