fbpx

Billeasing

Billeasing er billigt og afgiftsmæssigt begunstiget

Billeasing vinder indpas hos de prisbevidste forbrugere, og virksomheder der lægger vægt på fleksibilitet og budgetsikkerhed. Overvejer du også, som flertallet af bilisterne på vejene, en leasingaftale så er der god grund til at læse med her.

Hvornår er billeasing det oplagte valg

Ved billeasing får man vished omkring sit budget fra start. Hvad end man er privat eller erhverv, så bliver man godt kørende med en mindre udbetaling end ved traditionel finansiering, og derved en mindre binding af likviditet. Desuden har man vished for at de månedlige ydelser er de samme igennem hele leasingperioden, og man har vished for den afskrivning man skal påregne. De 3 vigtigste tal; udbetaling, månedlig ydelse og afskrivning, er således fastlagt fra start. Det giver sikkerhed i budgettet.

Når leasingperioden er løbet til ende, så er der flere spændende muligheder. Man kan vælge en ny aftale på en ny bil, eller man kan release sin nuværende bil, og derved spare endnu flere penge. Ved releasing vil aftalegrundlaget nemlig tage udgangspunkt i, den nedskrevne værdi (restværdien) og en lavere registreringsafgift. På den måde bliver bilen løbende billigere at køre i – man får direkte gavn af, at bilens og afgiftens pris falder.

Foruden vished om prisen på aftalen, så er billeasing også begunstiget med flere skatte- og afgiftsmæssige fordele. Hvad end vi taler privat- eller erhvervsleasing, så betaler man kun registreringsafgiften månedsvist ved billeasing fremfor traditionelt køb. Det gør, at det samlede beløb vi som leasingselskab skal finansiere, er lavere end ved køb. Derved bliver omkostningerne for dig som kunde mindre.

Taler vi erhverv, og ønsker man at benytte bilen som privatbil ved siden af, så kan der oftest tilbydes et lavere beskatningsgrundlag ved billeasing, end ved køb.

Desuden kan der tilkøbes udvidede garanti- og serviceordninger, så man har vished omkring sine udgifter. Ved billeasing minimeres risikoen for uforudsete udgifter, og hos BERG Leasing A/S er du sikret en sund og fornuftig aftale – hele vejene igennem.

Billeasing giver alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Billeasing vinder indpas hos bilisterne

Billeasing er de seneste par år blevet danskernes foretrukne finansieringsmodel, således er mere end halvdelen af alle nyindregistrerede køretøjer indregisteret med en leasingaftale i hånden. Årsagen til den store fremgang for billeasing, kan den ekstra fleksibilitet en leasingaftale tilbyder forbrugerne. Oftest har det været således at danskerne har beholdt deres bil i mange år, og det er en naturlig konsekvens ved de høje registreringsafgifter, hvor bilkøbet er en stor udgift for familien. Med de mange ny leasingformer, har bilkøberne nemmere ved at udskiftet køretøjet, når behovene ændres, uden at det går ud over den samlede driftsøkonomi i bilkøbet.

Den større fleksibilitet, opstår ved at biler uden registreringsafgift er nemmere at sælge og ofte kan sælges uden de store værditab der ses ved biler med fuld afgift. En bil uden afgift er mindre prisfølsom, for det første fordi markedet for salg af biler uden afgift er større. Sekundært fordi at et nedslag på eksempelvis kr. 10.000 vil vægte højere på en bil uden afgift, fordi den samlede pris på bilen er lavere.

Det er for mange forbrugere også et spørgsmål om valgmuligheder, og her har flere i dag en positiv præference for billeasing. Det er naturligt at bilkøberne retter fokus mod det man kender, og i takt med at salgstallene i mange år – måned for måned – er gået frem for billeasing og i dag udgør mere end 50% af det samlede bilmarked. Er det naturligt at denne del af forbrugerne foretrækker at kende deres omkostninger på forhånd, og derfor vælger billeasing som det sikre valg. Det er konsekvensen af en afgiftspolitik der i en lang årrække har favoriseret leasingbranchen, og samtidigt at mange forbrugere har oplevet meget høje værditab på bilen købt med fuld registreringsafgift.

BERG Leasing A/S

Trianglen 8C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bergleasing.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

VIL DU HØRE MERE OM BILLEASING? Kontakt os
LEASINGTILBUD